A célközönségnek tökéletes
Passat. Remek autó, már a kinézete is megfogott engem, a műszaki háttere meg biztossá tette, hogy éljek a kedvezményekkel, és vegyek egyet. Volkswagen márkakereskedésben dolgozom. Ennek ellenére nem vagyok teljesen elfogult a márka és a passat iránt. Erre legjobb példa, hogy volt olyan ember (1), akit lebeszéltem a passatról. (igen, hülye vagyok). Ilyenekkel jött, hogy őt aggasztja az elektromos kézifék, meg túl könnyű a kuplung ésatöbbi. Majd egy rövid beszélgetés után meggyőztem, hogy az ő autója a 3mas BMW, és ne is akarjon passatba ülni ilyen felfogással. Igen, van ilyen.
Viszont a többség ahogy elnézem elégedett a géppel akárcsak én. A "német autógyártás szégyene" írójának üzenném, hogy nem tudunk olyan (új) passatról az országban, ami ilyen komolyan meghibásodott volna. És olyan szervízről sem tudok, ahol a dolgozók többsége japán autóval jár...
De semmi értelme erről vitatkozni, egyértelmű, hogy ez is, meg az "1 liter olajért eladtam" is szitkozódás.
Az olajos ügyben van valami, valóban több olajat fogyaszt, mint más márkák autói (1-2 literrel 30k-n^^), viszont elvileg tartósabb a motor. Jól húz, jó ez a 140 paci. A 170 lovasat azoknak ajánlom akik sokat utaznak, és esetleg szeretig pörgetni az autójukat. Mert városban használhatatlan az a +30.
Fogyasztás: ingadozó eléggé, pályán 4,5-5 (ha ügyes az ember), városban 7-7,5.
Kényelmi és felszereltségi extrákkal tele van az autó, (akinek van az tudja, aki venni akar, az meg látta már az extralistát tehát nincs értelme beszélni erről. Kategóriában a legtöbb és legjobb dolgok).
Ami nem olyan jó, az az, hogy drágák az alkatrészek, tehát ha ne adj isten elromlana (garancia után), akkor annak megvan az ára.
- -
Ott dolgozom.