Szeretetre melto auto Passat 2.0 Petrol
2001 PASSAT 2.0 (jobbbb Kormanyos ) Uk
Fel eve ezelot vettem az auto (Angol Autorol van szo) .Hat Sajnos feltengelyes volt az autot ami persze eleg hamar megis lett csinaltatva.Aztan vezerlo szij ,egszij gorgok,vizpumpa cserelve letamit egy nagy szervizen cserelnek.Es igy tiszta lappal indultam a kocsival 106.000 merfodel vetem az autot( 169.000km)Szeretem az autot eddig elvit engem mindenhova nem volt vele problemam.A motor tejesitmelyet en keveslem bar igaz csak 8 szelepes 2000 es motor van benne .. 130-140 es sebeseget szereti aztan utana kezd elojonni a motor hang a veget meg nem neztem meg en eddig 180 nal tobbel nem mentem vele.Fogyasztas 4 szemelyel autopalyan 130-140 8 litert eszik .. Varosban hat azt pontosan meg nem tudom mert itt ahol en elek nem igazan van dugo Nem Bp forgalom van de ugy gondolom hogy nyugot szivel megeszi a 10 litert.Fekekel meg vagyok elegedve rendesen mukodik az (ABS)
Auto meretei teljesen jo elol hatul elferni rendesen nem kell szoronkodni.Csomagtarto az meglepoen nagy. En eddig az kicsikebe 12.000 km tetem bele es meg folytatom tovabb megvagyok elegedve az autoval..
- Fel tengely,Karter gazcsovek,Aprosag Sebvaltokar szoknyaja csunyan kikopot
Egy autoszerelo ismerosom csinalta nem szakszerviz !!!!!!
Szivbol lelekbol dolgozik !!!!!!!
Fenntartási költség | (4) | Évjárat | 2001 |
Megbízhatóság | (8) | Vezetett km | 12000 |