Sportkocsi, állandó 4500rpm:)
Anyám autója. Nekem egy 240D 123as Merci, meg egy 1.6 d "e" kadett van, tehát lóerőt azt tényleg csak a passatban érzek.
Ültem már számtalan autóban, sokkal erősebben, sportosabban is, de ez autó rendeltetéséhez képest nagyon jó. Elélvezek a 3 ágú bőrkormánytól, a motorja is erős, 170nél 6odikban, még rendesen érezni az erőt. Fútómű perfekt, bár érdekes módon, nagyon sok kell ahhoz, hogy kitolja az orrát, viszont onnantól már nagyon kevés, hogy keresztbe álljon. 19 éves vagyok, úgyhogy ezt az autót nagyjából csak csapatni használom. És tényleg alkalmas rá. Fater szervált rá, nagy kerekeket, így még jobb. Egy szó mint száz, az autó kényelmes, erős, biztonságos, gazdaságos, sportos, és szép. Bár a mienk egy full extrás kivitel, de gondolom a fabadosabbak sem roszabbak műszakilag, mechanikailag. Nem vagyok elfogult, ez tényleg egy jó autó, annak ellenére, hogy nagyon sok embertől halottam, hogy rengeteg hibája van. A Hi-fi je is nagyot szól. A kasztni formája időtállónak tűnik, bár ha az enyém lenne kapásból elcserélném egy 10 éves négykörlámpásra. Gondozott, karbantartott autót kell kifogni, nem bécsi taxikat, és akkor szerintem sokáig hűséges lesz. Egy baja van... nem Merci.. Hamarosan újitjuk. Mercire:)
U.I.: Csajok jobban kamázzák, a nagy tekintélyparancsoló szedánokat, mint a kis, nagyhangú japán kupékat.
- Bal hátsó ajtóban a teljes elektronika. (Hangszoró, elektromos ablak, zár). Banális hiba, két perc alatt megjavitották.
- Kétszer engedett el valami vezeték, ami miatt alig volt turbonyomás, és 2500nál le is szabályzott az autó. Ezt is megjavitották 5 perc alatt ingyen. A kötelező dolgokon kivűl, féltengelyt kellet cserélni.
Autosol Kft. (van protekció, nem vernek át)
Fater haverja. (ez is protekciós) Gyári alkatrészeket megvesszük olcsón, ő pedig olcsón beteszi. Vagyis a nagyszervízeket feléből, negyedéből meg lehet úszni.
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 2003 |
Előző autója? | Golf(II,III) Seat(ibiza, toledo) opel(kadettek, astrák), 4körlámpás mindig német | Következő autója? | Mercedes Benz E Klasse 270 cdi |
Verdikt | (7.2/10) |