Országúti cirkáló
Álomautóm volt, passatot akartam, az álmom, hogy sötétkék legyen, sötétített ablakokkal, krómpakettel. Mikor ezt a kocsit megláttam nem hittem el, hogy használtban ilyet ki lehet fogni. Full extra, fehér bőr belső(sztem a legszebb a bőrök között) és a hab a tortán a 4 kerék meghajtás!!!!
Nem tudtam mi a jó az összkerékben, addig amíg el nem kezdtem használni...soha többet nem veszek kétkerekest.
Külső gyönyörű, szerintem az egyik legszebb autó. Belül a fehér bőr mindenkit ámulatba ejt, valóban gyönyörű és a hiedelmekkel ellentétben nem kényes.Nem volt gondom belül se műszerfallal, se visszajelző lámpákkal, sem a gyári(6 cd-s,8 hangszórós)hifivel.
Őrületesen megy, főleg a kanyargós országutakon megfoghatatlan, nehéz utolérni.
Mindent tud amit egy kocsinak tudnia kell.
A fogyasztással nagyon rémisztkedtek, hogy 10-12 liter, vigyáááááz!
Fenéket. Ha nyomtam neki (160-as utazó meg 190-es), akkor sem tudtam 8,6 fölé tornázni a fogyasztást. 120-130-as tempoval eljárok vele 7,2-7,5-el. Az kétségtelen, hogy Pesten szeret enni, főleg ha nyomom, akkor 11-et megehet...
Turbócső 150000-nél eldurrant, mint utánaolvastam típushiba,11000ft volt, én cseréltem. Főfékhengert a saját hülyeségem miatt kellett cserélni, rossz olaj volt a fékolajos dobozban ez nem tett jót a rendszernek :)
Egyébként semmi.
Kényelem, megbízhatóság, "sportosság", szépség.
Így lehetne jellemezni.
imádom de sajnos meg kell válnom tőle :(
- turbócső,főfékhenger-saját hülyeségem,
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 2003 |