Nem nekünk való, hanem a németeknek
Nagyon szerettem minden részét nem tudnám bántani a járgányt. A kialakult motorproblémákról nem az autó tehet, csak a mi országunkban nincs pénzük az embereknek ilyen kiadásokra.
- Érdekes járgány!!! 2-évig használtam 50000km -ment bele. Tökéletesen működött ,csak a kötelező dolgokat kellet cserélni, abból viszont mindíg megkapta a legjobbat! Ez volt életem első diesel autoja és azt mondták a hozzáértők hogy bizonyos szabályokat betartva lehet ezt is hajtani mert bírja! Hát nem bírta, eggyik napról a másikra összeomlott és nem is tudják megmondani mi a baja, csak találgatnak. Utánajártam komoly szervizekben kb 1000000-ft a javítás, tehát ha megcsináltatom akkor lehuztam a wc-n az üzemanyagon megspórolt pénzt. ennyi erővel vehettem volna benzinest is, és arra nem kell vigyázni és ki lehet taposni a belét anélkül hogy egy vagyonba kerülne. Csak annak ajánlóm aki öregurasan közlekedik és nem sajnál többszázezer forintot kifizetni az auto használhatósága érdekében! Az auto egyébkén nagyon jó komfortos megbízható csak a motor a kényes pontja .
Erről inkább csak annyit hogy ebben az országban ehez a típushoz egy szót sem értenek, még a komoly szervízben sem tudnak vele mit csinálni csak találgatnak nekünk meg nyelik a pénzünket!
Fenntartási költség | (6) | Évjárat | 2002 |
Előző autója? | – | Következő autója? | vw passat 2003 1,8t |