Legjobb munkatárs
2000-ben vettem az első passatomat 1.6 benzines nagyon super volt pedig 86-os kiadású saját gázositású modell.Átlagfogyi gázból 9 liter fél padlóval.60000km 2 év alatt gondok nélkül. 2002: passat variant 1.8 benzin+gáz 185000km-el vettem 4 év 140000km használat után adtam el a végén már volt egy pár vizcső féktárcsa egyéb de 3250000 km után ez megbocsájtható. Falu béli vette meg .Azóta is hajtja, imádja.Bocs ez 1992-es kiadású volt.2006.07.13-án vettem a mostani passatot. Sokat kerestem mire találtam egy ilyen állapotú gépezetet. 100 le, nem az a nagy gépállat,de nekem a teljesitménye tökéletesen megfelel.Békés megyei vagyok innen járok az ország különböző területeire.Nagyjából 100-140 között hajtom, dinamikus, kis fogyasztású. 5.2-6.1. Az 5.2 100-110 között ,nem lökve jött ki ,de avégén már majdnem meghülyültem,annyira viszketett alábam.Inkább lökjétek úgy primább a turbó hatása.Hidegen sose hajtsátok melegedjen be, leállitáskor pedig 15-20 mp-ig még járassátok aturbó visszahűlése miatt. Megéri. Nekem eddig bejött. Rosszabb auto sose legyen.2008-ban megint irok, remélem csak jót. De majd elválik.
- Jobb,Bal féltengely gumiharang csere:100000Ft cakk pakk.
Autonet B.csaba. Nagyon ferek.
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 2001 |
Teljesítmény | (8) | Km vásárláskor | 72000 |