Kellemes meglepetés
Ez nekem az els? diesel autóm mert eddig nagyon óczkodtam a dieselekt?l nos ez ezzel az autóval egyszerre megváltozott. Többet nem veszek benzinest, jelentem! Nincs nálam rég óta a kicsike de ímádom ami nálam nagy szó, én kb. évenet cserélek autót, de ez az autó meg lesz tovább az tuti. Ezel?tt volt nem egy vadi új autóm Toyota Carina, Nissan Primera P12, stb., és volt már német autóm is egy Omega V6-os, de ez most régóta eddigi a legjobb vételem volt. Ez a kocsi kintr?l van, de láss csodát, lehet még nem lepukkant autót venni és a papírjai is rendben vannak. Egyébként egy érdekes autó mert minden benne van a Navigációtól kezdve a Napfénytet?ig de az autó egy alapfelszerelés?b?l lett felszerelve, magyarul fekete minden és sima feket szövet a belseje ami önmagában nem rossz csak olyan uncsi de ez legyen a lenagyobb baja. Imádom megy és nem is fogyaszt, bár itt látom sokan írnak 6l-es fogyasztást, nos nekem 7,1 volt a minimum amit igen óvatos vezetéssel tudtam kicsikarni, de erre a 8-ra beállt és megyek is vele rendesen mert ugyi ez az autó megy. Eddig úgy összeségében meg vagyok elégedve ezzel a "népautóval", jó a futóm?ve, csendes a motor (belül) kív?l meg nem érdekel, kényelmes, nagyon jól megy, mutatós. Remélem egy pár hónap múlva is ez marad a véleményem, mert most még csak 10e km-et mentem vele 3 hónapja van meg. Én tudom ajánlani aki ilyet szeretne most venni, mivel megjelent az új egész, megfizethet? áron lehet a hozzájutni.
- Eddig még semmi
Eddig még nem volt szervízben
Fenntartási költség | (7) | Évjárat | 2002 |
Előző autója? | Primera P12 1,8 Aut | Következő autója? | Hát ezen nem gondolkoztam de az új Passat 2.0 PDTDI benne van |
Verdikt | (7.7/10) |