kellemes,gazdaságos,színvonalas megjelenésű járgány
Lassan egy éve ,hogy megvásároltam és azóta 15e km raktam bele, bár ez nem sok ,hogy kimerítő véleményt tudjak róla írni,segíteni szeretnék azoknak akik autóvásárlás előtt álnak.
Az előző autóm egy astra caravan 1.4 benzin kemény 60 lóval, igazából a célnak megfelelt a kényelemmel sem volt igazán gond, de egy komolyabb előzést nagyon ki lehet verni az ember fejéből, meg hát a klíma ami hiányzott.
Hosszú keresgélés után (kinti autó,kereskedő kizárva)találtam rá veszprémben egy jómódú Úriember első autója amit láthatóan megkímélt és a km is valósnak tűnt.Árban kicsit többet fizettem mint hasonló felszereltségű társainál, de biztonság ,hogy nem egy német cégnél ahol boldog-boldogtalan taposta, ennyit megért.
Gyári 17" alufelni, meg sötétítés ami nagyon hasznos amit pluszban költöttem rá.
A télen arra lettem figyelmes ,hogy a refi néha kapcsolásnál kihagy, aztán meg teljesen megszűnt.Barátok javaslatára vigyem el szervízbe ,hogy a diagnosztika gép majd megmondja, hozzá kell tennem nem vagyok műszaki analfabéta, lényeg a program nem talált hibát mivel ennek a világítása még nem can bus rendszerű,de a szerelő süketelt össze vissza ,de érdemleges választ nem tudott adni. Lehetetne nincs csak tehetetlen, nekiugrottam levettem a burkolatot kormányt és kicseréltem a kapcsoló belét egy bontott kapcsolóéval, azóta szuper!
A belső kialakítása kényelmes trendline ülések fűtéssel, klíma hűt mint egy lehel hűtő bár ha bekapcsolom a fogyasztáson kicsit észrevenni. Az ajtókárpiton és a kilincsen látszik a használat,a kormány nem kopott,hozzá kell tennem nem vezetek gyűrűben.
Kombi csomagtér szinte nyeli a pakkot,nyaralni olaszba rengeteg kaja bőrőnd 2 bicikli, két személy kényelmesen 130 as tempónál 6 literes fogyasztással letekertem.
Összegzésül: igaz nálam nem kell mind a 130 lónak húznia,nem vagyok egy hajtós típus, kellemes, gazdaságos, azért színvonalas megjelenésű, igazi dögös kis járgány.
szervízre nagyon odafigyelek, olaj csak castrol 5 W 40, szűrők mindent csak gyárit veszek.Hátsó komplett fék abból is bosch!
- Fényváltó kar,
saját szerelő