igy lettem öreg
Kombi
Automata
-ez a két szo volt amiről ugy gondoltam,hogy ha eszembe jut autovásárlásnál,akkor valami nagy probléma van...öregedés jelei ezek.
Eddig csak a szépség,az egyediség,a sportosság érdekelt,szinte lenéztem azokat akik ilyen 'puttonyos' gépekkel közlekedtek.
Aztán valamiért ugy kezdtem érezni ,hogy nincs kedvem lehuzni a tetőt,zavar,hogy előre kell hajtani az ülést,nem lesz ez igy jo.Elkezdtem sasolni a hahu-t mi lenne izgalmas...közben páratlanból páros lettem ,meg a sportosságot a versenykerékpár jelenti,ugyhogy legyen kombi.Neeem ,csak valami unalmas szar ne legyen.
Audi S6.Az kell nekem.Mi más?!na nem tudom ,probáltatok-e ma itthon S6-ot venni,nem a legujabb kategoriábol?Olyan helyeken jártam ami megnéztem azt a 4et,hogy kalandfilm forgatókönyve lehetne...na de nem ez a lényeg épp kezdtem lemondani erről a baromságról,amikor hiv a szerelőm , hogy sasoljam a netet van egy olyan kocsi amiröl tuti nem hallottam,Passat w8,mekkora király,meg ritka meg nem fellengzős...be kell valljam tényleg fogalmam nem volt,hogy mi ez.De elmentönk,egyben volt,szép volt,nagy csontvázak nem estek ki a csomagtartobol...megvettem
hazafelé kiderült,hogy az autopályán a menetszél hatására minden oké,de beérve Bp-re vészesen emelkedett a hőfok..kicsit meg volt törve az eleje,és kicsit nem sikerült jol a ventillátorok összekábelezése...ezen segitett egy bigmac,három cigi kávéval amig ujra autopályán hazaértünk.
Szoval ugy döntöttem a tákolásbol szebb nem lesz ugyhogy elöl lökháritó,ködlámpa ,fényszorómosó,ujrakábelezés,a kipufogó igazitás,ablaktörlö lapát csere,olaj,szürök...minden .Nem,nem olcsó.11liter olaj,a féktárcsa oldalmegjelölésü(170)
Ezekkel a kocsikkal az a baj,hogy az elsö tulaj után elindul a lejtön.Nem cserélnek ezt,kimarad egy olajcsere,fékbetétcsere...nem tudom,hogy nekem ez már siker-e de majd kiderül.Csodálatos bőr,belül ,full extra,minden müködik(majdnem mert a gyári tv-s navis csucs hifi nem nagyon rajong a cd-ért.) Napelemes napfénytető és eszméletlen hang...nem tul sok,nem zavaro de ott duruzsol végig.
nagyon szépen lehet vele menni,kulturáltan,de mindig érzed,hogy ott van az erő.Nem szakitja le a fejed,csak azt látod,hogy a mutatók elkezdenek ugy kuszni felfele,mintha erre vártak volna mindig.A futomü nem annyira sportos,inkább kényelmes,szoval a kanyarban nem olyan stabil.290le,11.5 liter.Én arra számitottam,sokkal több lesz.Bicikli befér a csomagtartoba gond nélkül,ugyhogy egyelöre csodás.
Majd még osztok tapasztalatot.
- Teljes első lökháritó,lámpákkal fényszórómosóval - fékbetét,féktárcsa - ablaktörlő lapátok - rádio antenna elrohadt
Ezer éve a szerelőm,minden kocsimat rá biztam,mindig idöben gyorsan segitett
Fenntartási költség | (3) | Évjárat | 2001 |
Megbízhatóság | (7) | Vezetett km | 12000 |