Fekete méregkeverő
Az autó kényelmes , szerethető de megbizatatlan.
- 8000km-futómübeállitás mert teljesen elnyalta akét első gumi belső részét.Sajnos a beállitás nem egészen sikerült jól mert az autó ezek után jobbra huzott ezért ismét be kellett állitani ami két napba került. panaszom nem lehet hiszen kaptam helyette csereautot. 30000 km körül kerékcsapágy csere az első két keréken. Két visszahivás is volt ekközben. következő hiba a részecskeszürővel kapcsolatos szelep kicserélése a müszerfalon megjelenő figyelmeztető jelzés után.Természetesen eközben tisztességesen elvittem a kötelező szervizekre, de itt még nem ért véget a felsorolás mert még most jön a hab tortán.105 ezer km a futóteljesitmény . A garancia lejárata 2007 május. Már többször is bevittem az autót az elmult hónap során mert kopogást hallottam elülről , megvizsgálták a futómüvet ,lengéscsilapitókat de nem találtak hibát. A mult héten a kopogás átváltozott püffögéssé , bevittem a szervizbe ahol a hangja hallatán a szerviben dolgozókon már láttam hogy a baj nem kicsi. Olajszivattyu nem megfelelő teljesitménye miatt vezérmütengely hidrotőkék és még nem is tudom hogy mi a vége. Ennyi pénzért kaptam egy selejtet.Ha majd lesz megoldás akkor azt is megirom hogy minden régi és uj passat tulajdonos okuljon belőle.
Debrecen Roag
nem a szerelő hibája