Autók » Volkswagen » Passat (2000-2005)

Passat 2.5 TDI V6 4motion 181 Le

Ez egy vadállat!!Böszme erős!!Kevés a hely hozzá!Sajna!

Egy 2001-es VW Passat 1.9 pdtdi-t cseréltem le erre!! A különbséget rögtön éreztem!!! Mindenben!! Ez egy 181 lovas példány,összkerékhajtással!! Bőr a belseje,fullos!! A fogyasztása is erősebb!! A mutató elég látványosan megy lefelé!! Ha finoman használom (a computer szerint) 6.8 ban megállt!(pályán)Amúgy egy bivajerős kényelmes,dinamikus autó!! Az összkerék hajtás rendkívül érdekes,hasznos szuper dolog!! Télen érződik a legjobban a hatása!!Biztonságosabban közlekedtem vele!!Ami nagyon furi volt a másik után,az az volt,hogy ezt javítani kellett!! A 1.9 pdtdi-vel nem volt semmi gondom 2 év alatt!!

- Klíma kompresszor(vw szervíz ára 250 000)Légtömegmérő,intercooler cső(jobb oldali felső 37 000)

VW szervíz(tudták,hogy hova kell nyúlni!)

Fenntartási költség (5) Évjárat 2004
Előző autója? passat 1.9 pdtdi Következő autója? Passat b7-BMW 530D
Verdikt (6.7/10)

Volkswagen Passat 2000 (2001 - 2005)