Autók » Volkswagen » Passat (2000-2005)

Passat 1,9Pdtdi 4 motion

Egy jó választás

Fél éve van nálam, és eddig pozitivak a tapasztalataim. A vásárlás elött sokat gondolkoztam, hogy esetleg egy új Seat Leon vagy Skoda Oktavia nem lenne e jobb döntés, de eddig igazolja, hogy jól döntöttem. A kocsi kényelmes, és megbízható. 117800 Km volt benne amikor megvettem, s az elöző tulaj nagyon vigyázott rá(fütött garázs stb.) 19000 km alatt a kormáányösszekötő meghalt, de a Bp-i utakat ismerve ez nem is nagyon meglepő. 8000 Ft volt egy pár plusz 6500 a futómű beállítása. Sokat hallottam róla, hogy a Pd esszi az olajat nekem 1,5 decit kellett utána töltenem 16 ezer alatt ami teljesen normális. Az olaj drága, de ha az ember veszi a fáradságot akkor lehet találni harmad áron is.
(www.autoteka2000.hu A Castrol pd olaj 2 hónappal ezelött 10000 Ft volt 5 liter)
Az én autóm chippes kb. 170 Le isszonyatossan megy, elötte egy A4-esem volt több százezer km-rel és 90 Le-vel.
Az Audi hangszigetelése azért jobb.
Nincsen benne zörgés vagy ilyesmi... egyszerüen a motor hangja egy kicsit jobban átjön. Tömören ennyi csak ajánlani tudom.
A fogyasztása változó tudok vele 6,6 menni városban, de ezt fel tudom tornászni 10 -ig is.
Ami érdekes, hogy autópályán 130-nál többet eszik mint 150 felett.

- kormányösszekötő gömbfej

A testvérem szervizeli, sok szerelő után benne megbizom

Fenntartási költség (9) Évjárat 2001
Megbízhatóság (10) Vezetett km 19000
Előző autója? A4 1,9Tdi aut. Következő autója? Audi
Verdikt (8.6/10)

Volkswagen Passat 2000 (2001 - 2005)