Autók » Volkswagen » Passat (2000-2005)

Passat 1.9 PD TDI VARIANT

egy fasza autó

Zsír újonnan vettem, már 4éves és 171000 van benne. Nagyon elégedett vagyok vele bár az első évben 60000 ezret tettem bele,de ezt kicsit sokaltam egy ilyen kocsinál most 2-ik nak használom de tényleg nagyon fasza az autó. Semmi bajom nincsen vele,sosem hagyott cserbe mindig indult tényleg patent sajnálnám is eladni annyira bevállt. van olyan ismerősöm akik fikázzák ezt is meg az újat is,bár nekik nehéz a lábuk 5000ig nem lehet egy dízelt huzatni! Szó ami szó szeretem ezt a kocsit pedig egy Audim is van mellette mégis ezt jobban szeretem valamiért,nekem nagyon bevállt és nem bántam meg,hogy megvettem!! Nrm lessz még egy ilyen jó autóm!!!!

- Őszintén írom nem sok,klima motor,féltengely porvédő 1-2 apróság!! Na persze még a kötelező dolgok,fékbetétek,tárcsák,szíjak gumik...

Autó Széles

Fenntartási költség (6) Évjárat 2004
Előző autója? A4 Avant 1.9 PD TDI S-line Következő autója? BMW 535d M-packet
Verdikt (7.5/10)

Volkswagen Passat 2000 (2001 - 2005)