Autók » Volkswagen » Passat (2000-2005)

Passat 1,9 TDI PD 96 KW

Csak a Suzukimban bíztam ennyire!

Félve vettem meg második Passatomat, mert az elsőben csalódtam.(B4) Mégis adtam még egy esélyt a népautónak a bizonyításra... MEGÉRTE!! Igaz oda figyeltem a vásárláskor. Tulajdonostól vettem, leinformálható előéletű autó, személyem a 3. tulajdonos. Németországban töltötte élete első 2 évét, majd ahhoz az idősebb úriemberhez került akitől megvásároltam. Az autóban 174 000 km az óra szerint a megvásárlás napján. Gyorsan kiderült már 1,5 éves korában 185 000 km volt benne Németországban! Tehát ha minden szó igaz amit az úriember mondott, legjobb esetben is legalább egy százassal több van benne, mint amit az óra mutat. Gyorsan vezérlés csere, olajcsere, fékbetét előre-hátra, egy erős chip, kuplung kevlározás a plussz erő miatt (1,7-es turbó nyomás,bő kaja, kb 180 Le) és had menjen! Napi használatban van, fiatal vagyok, nem kímélem, a megtett bő 25 000 km óta olajat cseréltem, tankoltam és egy féklámpa kapcsolót kellett vennem, ami 3000 Ft és bárki kicseréli magának, nem nagy dolog. Összegzésként van egy 10 éves kényelmes, szép , erős autóm, ami a hosszabb útaimon 6 liter alatt kér gázolajat, városban ha hajszolom még a 8 litert is bekapja:)

- Féklámpa jeladó

Fenntartási költség (10) Évjárat 2002
Előző autója? Passat B4 TDI Következő autója? A6
Verdikt (9.9/10)

Volkswagen Passat 2000 (2001 - 2005)