Csajok imádják,én imádom és 7 litert eszik
Amikor megvettem az autót kicsit féltem ,mert mindenki mindenről rosszat mondd de akkor ezzel az erővel senkinek nem lenne autója,mert mindegyik szar :) Szóval megvettem ,mert ez a tipus nagyon tetszett nekem és ez egy gyönyörű fekete metál,vajbőrős ,nagy navis, összkerekes autó volt.Ugyanezt néztem az AUDi A4-ben ,de azok brutálisan drágák és szinte ugyanez a kocsi. Amit azonnal kellet cserélnem az a teljes lengőka szett ( 12 db-os német készletet már 50.000 Ft ért lehet venni és egy nem hiéna szerelő 10.000 ért be is teszi.)olajcsere,de ugye ez használat autónál kötelező. Eddig semmi hiba és nagyon szeretem. Előtte egy 2,5 Audi V6 dízel volt 180 lóerővel ,de szerintem ez még lehet,hogy jobban is megy mivel könnyebb 300 kilóval és nem automata. Nincs rajta tunig,de szeritem nagyon jól viszi sőt meglepően jól megy. A fogyazstása városban ( Budapest) 7,5 liter de maximum 8 liter klimával sportos vezetéssel. Nem értem azokat akik ettől többet írnak.... én is sportosan vezetek,de e főlé nem nagyon lehet vinni. Országúton nem eszik semmit!!!normálisan megy vele az ember és betartja a megengedett sebességeket akkor 5,5 literre is lemegy a fogyasztás. Szerintem kényelmes nagy kocsi,időtálló a formája és nagyon szerethető. Normális szervizeléssel és odafigyeléssel semmi gond nem lesz a kocsival és nagyon meghálálja!Csak ajánlani tudom mindenkinek.
- Multikormány kapcsolók (tempomat,rádió vezérlő van rajta.) De ettől még lehet mindegyik dolgot használni csak max nem a kormányról.
Magán szerviz.
Márkaszerviz nem ért hozzá és brutális áron dolgoznak. pl: egy olajcsere 50.000 Ft Vicc..... Komolyan hülyének nézik az embert......
Fenntartási költség | (3) | Évjárat | 2001 |
Megbízhatóság | (8) | Vezetett km | 20000 |
Előző autója? | Audi A6 2.5 V6 TDI QUATTRO Tiptronic Full | Következő autója? | vagy VW, de még marad a mostani |
Verdikt | (5.7/10) |