Az autó
2003 tavaszán, vettem a kecskeméti Brill kft-nél. Bevallom nem volt olcsó, de az árát maximálisan megérte! El?tte még sose volt dízel autóm, nagyon benzines párti voltam. Most így 3 év használat után kijelenthetem soha többé BENZINEST!!!!!!
A teljesítménye fantasztikus. Amit igazából autópályán lehet kihasználni, mivel 160km/h -nál 3000 forog, és ilyenkor 6,4l eszik. Persze ilyenkor 4 ülünk benne + 2heti csomag. A másikpozitívum hogy 160-ról 180-ra úgy gyorsul mint 120-ról 140-re vagyis nagyon. 200 meg se kottan neki bár ekkor már 7 litert eszik.A nyáron elmentünk vele Riminibe(olasz üdöl? vidék),ami oda vissza több mint 2000km, és átlagban 6.6 litert fogyasztott, pedig végig 160-180 nal mentem és aki utazott már az osztrák autópályán(azt hiszem A2)az tudja mir?l beszélek ! A város tempót azt nem szereti! HA 2000 alatt tartom a fordulatot akkor nehezen veszi fel a ritmust, fölötte viszont megindul és máris lehet a féket nyomni.
Az autó kényelmes, jó oldaltartású ülések-tipikus volkswagen-,a hely hátul is b?séges. A csomagtartó nekem elég, 4 utazótáska, 2 h?t?táska, meg még pár "szir szar" simán elfér benne. ABS,ESP,Climatronic,ülésf?tés,multikormány,cd-tár,elektromos ablak-tükör,xenon, és persze napfénytet?. Ez mind megtalálható benne!
Aki ilyen autót vesz használtan az nézesse át el?tte márkaszervízben mert nagyon megjárhatja vele. A szomszédom használtan vet egy 2002-es kiadásút papíron 70ezer km-rel, nos mint kider?lt az autóban legalább 160000 km volt! A gatyája rá ment mire rendbeszedte!
Aki ilyen pdtdi autót vesz leglább 2000km-ig kímélje, az autó meghálálja. a szervizes ismer?söm szerint a turbók úgy 40000-50000 km- bírnak ki ha mindig 3600 felett váltunk. Vagyis szétlehet pörgetni a turbót de nagyon nehéz.
ui: El?tte citroenem volt------- soha többé francia autót
- --------
Brill, Kecskemét