Korrekt autó, undoritó lehúzós tudatlan szervizek
alapvetően szeretem az autót nincs vele semmi bajom most tervezek uj autót venni először a passat volt a terv de lemondtam rola a porsche hungária által forgalmazott márkákról mert a szervizeik szemetek és katasztrófálisak elvittem kilencvenezres szervizre leitold kerepesi u a vezermüszijat baszták meghuzni jó hogy nem ugrott át a szerviz után 1500 volt az alapjárat visszavittem másnap megyek érte azt mondták kesz elhozom légkondi bekapcsolva kikapcsolom alapjárat 1500 viszaviszem megállapitják hogy valami müanyag csö el van repedve ki kell cserélni mondom ok cseréljék ki megrendelik 1 hét mulva viszem kicserelik 13e ft alapjárat ugyanugy 1500 már nem megyek vissza ugyis teljes a sötétség felhivom öcsémet hogy kérjen egy időpontot a szerelőjétől maszek szerviz 1 hét mulva vihetem . beállok elmondom mi baja van rákapcsolja a müszereit szétszedik az alapjárati motort kitakaritják és láss csodát jó az alapjárat .megkérem hogy nézzen már rá a vezérműszijra is most cserélték leveszi a burkolatot megnyomja teljessen laza hát enyit a leitold féle szervizről. meghuzta megköszönöm kérdezem mivel tartozom 4000 ft adtam 10000 ft t és elköszöntem . ezért döntöttem ugy hogy nem veszek se audit se passatot mert az uj autot féltem ilyen hanyag hozzánemértő szervizekbe vinni márpedig a szervizkönyv és a gari miatt muszáj
- 2 lengőkar 80000ft kormányösszekötőkardán
leitold kerepesi u katasztrófa szerintem a legolcsóbb és legtapasztalatlanabb szerelőket veszik fel
fekete sándor csátalja mindenkinek csak ajánlani tudom korrekt profi
Fenntartási költség | (7) | Évjárat | 1998 |
Előző autója? | – | Következő autója? | mazda 6 v volvos60 |