Autók » Volkswagen » Passat (1996-2000)

Passat 1800turbo benzin

Benzin turbo tiptronic, szerelem

- Hiba lista, turbo,csere, 20 db. hidrotöke csere, olaj -szürök cseréje, vezérmüszíjj készlet, vízpumpa csere, ennyi semmi több.
- Hozzá teszem, a turbo és a hidrotöke csere elkerülehetö lett volna ha valami isten barma szerelö a belevalo olajat tette volna az autoba olajcserekor, mert az történt , hogy az ásványi olaj beleégett az olajozo csöbe ami szállítja az olajat a turbohoz és beleégett a csöbe ergo eltömödött, és olaj nélkül futott a szerencsétlen turbo, három Pesti ut megtette a Hatását eltört a turbo tengelye mert olaj nélkül futott, ekkor szétbontottam mi a pontos hiba azt jött a dilemma honnan lessz turbom mert csak ujat akartam. Meg lett oldva, kapott egy s6-os öthengere audira valo turbot.
- Fogyasztás, érzékeny rá, szél, sully, láb, klima függö, Tempomattal pályán 140.-nél klima nélkül 7.8, klimával 8.8l 100 km.re, három emberrel. 200-210km(oránál már brutális 17l 100km-re, város az megint láb függö 10.-14 l 100km.-re de hát benzin nélkül nincs teljesítmény.
- Vannak autos társaink akik hülyének nézik a többi társaikat ugye ezt a motort szerelték leonba , octaviába, borába a4-a6 ba, van aki le meri írni hogy autoja nem akar 7l.es fogysztás alá menni meg 5l alá, hát ne is várjáj ezt, a garázsban kb ennyi párolog el, aki egy kicsit át gondolja az ekkora baromságot nem ír le.
- Nem tudom honnan gondolják hogy 150-180 le.-nek ennyi nafta elég lenne, kész röhej lenne.
- A lovakat etetni, kell anélkül nem megy.
- A passat csendes, majdnem mint egy audi a6 na annyira nem.
- Kényelmes, elöl hátul és kellöen nagy, és biztonságos, 4 légzsák, abs, négy tárcsa fék ez a minimum, tiptroniok váto, super jo, ülésfütés plüss kárpit, digit klílma, tempomat automata lámpa állítás, fullos volt.
- A futomü lehetne kicsit keménnyebb tul komfortos ezért nem kellöen stabil, a régebbi audi a6-os stabilabb, de ze csak vw, de azért jo.

Magam csináltam.

Fenntartási költség (8) Évjárat 1999
Előző autója? Audi 100 2.3 Következő autója? Renault Trafic 2005
Verdikt (7.5/10)

Volkswagen Passat 1996 (1996 - 2000)