150 lovas sporthintó halandóknak
Angliaban elek, ezert nincsenek ekezetek. Az autot itt vasaroltam. Jobboldali kormany, de meg lehet szokni.
Nos a verda: kenyelmes, megbizhato, eros es gyors. Mint kiderul 130000 merfolddel vettem ami kb. 208000 km. A szervizkonyvben, amit itt nem nagyon hamisitgatnak folyamatos szervizhistoriaval talalkoztam. A kotelezo szervizeken kivul nem nagyon volt vele mas csinalva. 8 ev alatt nem is olyan rossz.
A kasztnin a napi hasznalat velejaroin (kavicsfelverodes, meg egy kicsi horpadas a bal elso ajton) semmi kulonos. Egyetlen es ugy tudom tipushibaja, a csomagterfedelen a rendszamtablamegvilagitas alatti rohadas.
A motor, mint az ora. Pocc-roff. Igaz ugyan, hogy elindulaskor erezni, hogy a motor csak 1.8 de ha kinyit a turbo... Megkapta mar a 225-os 18 collos papucsokat, na sikerult mar megnyikkantani oket:) Az uttartas pazar, nem tudom, hogy ez a Sportversion miatt van-e, meg nem vezettem mas fajtat. Mindamellett, hogy feszul az uton, a komfort is kivallo. Menetzaj nulla, nincs futomuzaj sem. A motor hangjat csak akkor hallani, ha ugy akarom:) A valto mindig oda cuppan be, ahova tenni akarom, nincs recseges vagy akadas.
A belter: a sportulesek kenyelmesek ugyanakkor nagyon jol tartanak kanyarban es osszevissza allithatoak. A kartamasszal egyutt megakomfort. Meg az utase is. A kormanyt is oda allitom ahova akarom, magassagban hosszban is. A hatso uleseket meg nem probaltam, de az eddigi utasaim meg voltak vele elegedve. A 4 ablakemelo csendes es gyors. A Climatronic nagyon jol dolgozik. A premium hangrendszer a hatos CD tarral nagyon bejon, eszemben sincs cserelni. Van egy Golfom is, ugyhogy a kek-piros vilagitas ismeros, de meg mindig tetszik. A muszerek es a kapcsolok racionalisan es attekinthetoen vannak elhelyezve.
A csomagter kellokeppen tagas, hogy akar harom embert is kivigyek a repterre csomagostul. Bar a fedel neha nehezebben nyilik, de megoldom.
Osszessegeben eddig meg nem csalodtam benne es (kopp-kopp) ez remelem igy is marad. Eddigi tapasztalataim alapjan barkinek mernem ajanlani, ha autot szeretne venni.
- Van egy "Y" alaku cso a levegoszurohazon, na az tort el. 3000 Ft. en csereltem ki.
Sajat magam butykolom es nem akarok nagykepu lenni.
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 1998 |
Teljesítmény | (8) | Km vásárláskor | 208000 |
Előző autója? | Passat 1991 2.0 GL | Következő autója? | Valszeg az is Passat lesz (remelem mar az uj) |
Verdikt | (8.1/10) |