Autók » Volkswagen » Lt (1975-1996)

Lt 2.4 T.D.

kedvenc Dögöm :) LT 28 T.D. remek verda!!!

nagyon jó autó nekem 9 személyes körbe ablakos volt, remek volt hétvégi kirándulásokra a családdal. De ugyanakkor munkásautónak használtam 190 cm volt kb a belmagasága (magasított változat) 30 mázsa fát simán vittem vele akármikor de többet nem mertem bele rakni:) de amikor szalmát vagy galyakat kelett vele vinnem hihetetlen menyi belefért. a motorja amúgy erős hiszen 6 henger hajtja. a váltóval sosem volt gondom. És még amit megemlítenék az a fűtés komolyan mondom 4-5 perc a motor bemelegedte után és az egész autóban nagyonjó melegvolt ahoz képest mekkora dögröl van szó! Viszont amit utáltam benne az a hátsó ajtó kilincse nemtudom miért nem lehetett volna olyan kilincset tenni rá mint a többi ajtóra! tréül oldották meg! de ez van.

- télen nem töltöttem fel fagyálóval és a víz szétnyomott egy vízcsövet. Hengerfej tőmítést cseréltem rajta, még ment de 1 vagy 2 henger ette az olajat és a vizet.

Fenntartási költség (3) Évjárat 1980
Előző autója? ascóna Következő autója? fiatalabb LT :)
Verdikt (6.2/10)

Volkswagen Lt 1975