Szeretem!
Az autót használtan vettem első gazdájától, aki azért szépen ment vele, hiszen kicsit több, mint másfél év alatt 60e km-et rakott bele.
Mielőtt megvettem átvizsgáltattam és a szerelők megnyugtattak ezzel az autóval nem sok baj lesz, nagyon megbízható típus (ez így is van), illetve még mondták, hogy 5 liter körül fogyaszt (ezt nem akartam elhinni), de szintén igaz.
A levezetett 20e km alatt semmi baj nem volt vele, csak tankolni kellett és azért azt se sűrűn. Az autó (előtte nekem benzines autóm volt) nagyon nyomatékos és jól húz, viszont forgatni nem nagyon érdemes, mert 4500-5000körül elfogy az erő, de én amúgy sem szeretem forgatni a motort, ezért nekem ideális.
Számomra az autó nagyon kényelmes, minden kézre esik, a váltó pontos, precíz, a dízel motor miatt meg gyakorlatilag hosszú úton nem nagyon kell visszakapcsolni.
A 105lóerő nem teszi egy Ferrárivá, de aki fel tudja mérni mit is tud ez az autó ekkora motorral és ésszel használja jól fogja magát érezni útközben és bizony megy úgy, hogy általában nekem kell előzni, ami a nagy nyomaték miatt nagyon kellemes, mert mint egy motorcsónak kicsit megemeli az elejét, le a seggét és már megy is :).
Lehet rá mondani, hogy belül tele van szürke és fekete műanyagokkal és nem valami színes vidám, de aki a színesre és vidámra vágyik ne ezt vegye, ez az autó egy megbízható GÉP, ami elviszi az utasait melegben, hidegben bármikor bárhová, keveset fogyaszt, kényelmes és ami nekem a lényeg megbízható és így ahogy van kívül, belül tetszik!
Életem során több autóm volt, Lada 2107, Opel Astra, Suzuki Swift, Golf IV, (most a Jetta mellett egy Skoda Forman Plus is), de ez az első autó az életemben, amiből vennék még egyet, annyira megSzerettem!
Bocsánat egy apróság mégis volt vele 9ekm után 3dl motorolajat is kellett beletölteni, de szerintem ez az ennél nagyobb baja soha ne legyen kategóriába tartozik.
- Semmi!
AutoCity Pécs
A Golfomat náluk vettem, régóta ismernek és nagyon rendesek velem, szuper csapat!
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 2006 |
Megbízhatóság | (10) | Vezetett km | 20000 |
Előző autója? | Golf | Következő autója? | VW Passat v BMW330D v egy VW Jetta 1,9 PD TDI... |
Verdikt | (7.9/10) |