Autók » Volkswagen » Jetta (2005)

Jetta Jetta 1.6 (102 Le) - 2006.

Nyugati kispolgári luxus - keleti teljesítmény

Az autó egy 2006 év eleji 1.6 benzines (102 Le - amolyan vidéki öreguras teljesítmény) Comfortline felszereltségű. Az alapfelszereltség [ABS+ASR, 10 lufi, tempomat, esőérzékelős ablaktörlő (ami soha nem úgy működik, ahogy azt szeretnéd), digit klíma, CD (2006-ban nem játsza le az MP3-t!!!) + 10 hangszóró, sportülések gerinctámasszal, bőrkormány, automata világítás, 500 lityi csomagtér (igazából csak a szabványos alakú böröndökből fér bele elég, a nyílás és a kialakítás miatt - jóllehet, hosszában kényelmesen elférnék még én is. Ha beteszem a babakocsit, a cuccok mennek a hátsóülésre), stb. Mindez 5 milla felett.

A teljesítmény-tömeg-vékony talpú cipő szorzat adja az átlag 8 literes fogyasztást (többnyire klímával) - klíma nélkül 90-nél evett már 5,6-ot is, de városban benyeli néha a 9-et (az aktuális fogyasztás mérő nézegetése csak Andaxinnal együtt javasolt!!!)

Mindent figyelembe véve elégedett vagyok vele, de a követkető VW biztosan kombi vagy egyterű, nyomatékos dízel lesz.

Eddig egyetlen hibát tudok felróni neki (a magas Cascon felül) a fényezés kissé silány minőségét. Két helyen is fél körömnyi jött le, olyan, mintha egy vékony fólia lenne csak rajta. Hiába ez már nem Wolfsburg, hanem Mexico City.

- Eddig semmi

Olyat még látott

Fenntartási költség (4) Évjárat 2006
Előző autója? Golf IV Következő autója? Csak is VW
Verdikt (5.5/10)

Volkswagen Jetta 2005 (2005)