Autók » Volkswagen » Jetta (2005)

Jetta 1.9 pdtdi

Kell ez a gép

Nálunk az egész család nagy volkswagenes, jelenleg is van nálunk, 2-es,4-es golf, ,polo,transporter és ezt nem csak a vw jel miatt vásároltuk, üzenném ezt a fosvágenes kukinak, ilyen pöcs ne is vegyen vw-t.Nem kellett egyikben sem csalódnunk.5 éves passatunkban 250 000 km volt, amúgy komolyabb baja nem volt, csak a kopó alkatrészeket kellett cserélni. Így nem volt kérdés, hogy milyen márkát veszünk,csak az ára miatt most nem a passatot választottuk, hanem a nála lényegesen olcsóbb jettát, ami 5 millió forint volt trendlie felszereltséggel, 1.9 pdtdi motorral.Ez egy passatnál legalább 1.5 millióval több, ami nem kevés. Szerintem nagyon kényelmes két felnőttnek és két gyereknek. Az ülések kemények, de ezek tíz év múlva is kemények maradnak, ezt már megszoktuk. Az 1.9-es motor számomra megfelelően dinamikus, 90 és 120 között tök jól lehet vele autózni és ilyenkor fogyaszt a legjobban 5 és 6 liter között, városban 7-8 liter körül van, ez szerintem nem olyan rossz. A motorja egy picit zajos, meg talán a menetszél is a szokottnál erőssebben hallható az utastérben,de ennél nagyobb gondom soha ne legyen. Remélem hosszú ideig megbízható, jó autóm marad mint az elődei.

- eddig semmi nem romlott el rajta.olajat lecseréltettem,más baja nem volt csak tankolni kell.

Fenntartási költség (10) Évjárat 2006
Előző autója? passat Következő autója? a jettával hosszú távra tervezek
Verdikt (8.3/10)

Volkswagen Jetta 2005 (2005)