Jó keméy vas. Bízzál benne!
Mikor először megláttam a márkakereskedőnél azonnal beleszerettem.Gyönyörű formája hatalmas csomagtere krómos elemei jó kiállása azonnal megfogott. Igazi családi autó! Általában 5 év körül szoktam venni az autóim és sokáig megtartani/még 8-10 évig/.Őt is sikerül megvenni öt évesen. Benzines párti vagyok ezért illetve vw szervizes barátom tanácsára aki azt mondta hogy ha nem akarsz szervizköltséget az 1.6-ost vedd mivel az olyan igénytelen /jó értelemben/hogy probléma nem lesz vele csak az olajat meg a szűrőket cseréld és örök élet. Ahogy elkezdtem használni az astra után az első dolgok amik feltűntek a következők:Nagyon jó fékhatás, olyan stabil mintha sínen menne,az úthibákat nem érezni annyira, a digitklíma nyáron-télen profin teszi a dolgát,a motor dinamikus jól húz nem rossz a fogyasztása csendben teszi a dolgát még jeges úton is nem vagy csak nehezen és kis mértékben csúszik meg.Ha már rossz tulajdonságot is kell emliteni azt mondanám hogy a hátulját tolatásnál szokni kell egy parkradar nem árt illetve ha mélyebben nyúlsz a csomagtartóba a nadrágodnak annyi a koszos lökháritó miatt. Összefoglalásul ilyen jó autóm még nem volt mindenkinek csak ajánlani tudom.Végül amit meg kell említsek és a címben is utalok rá ebben az autóban magad és családod is biztonságban tudhatod én erről meggyőződtem/egy másik ilyen autóban/.Ha több tapasztalatom lesz az autóval kapcsolatban írok még! Mindörökké volkswagen!!!
- semmi
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 2007 |