Jó döntés volt:)
Na szóval még csak 3 hetes a Jetta de eddig 2300 km van benne.
Ami a VW illeti nem csalódtam volt már IV Golfom most a Jetta előtt egy Bora elég sokat mentem velük és nagyon megbízható autók néhány apró de nem bosszantó hibával.
A Jetta anyagminőségben és összeszerelésben szerintem nagyon profi, és elég kényelmes is a Trendline feleszereltséghez képest.
Ami a motort illeti 1,6 8 szelepes lehet nem mai gyerek de ez egy jól összerakott és megbízható motor ezt nyugodtan írhatom mivel a Golfomba is ez a motor volt lényegében ami 18 éves koromban került hozzám és mit ne modnjak 110 000 km mentem vele de az amit kibírt:) A Jettánál ez az elektromos gázpedál talán kicsit zavaró az elején és nem reagál olyan határozottan mint a régebbi bowdenes modellek ( de állitólag tanítható).
Ami a fogyasztást illeti olyan 8,5 átlagban de szerintem ez erősen láb függő.Eddig még nem hajtottam meg olyan nagyon 180-al mentem vele max. de még azért lett volna egy kis tartalék.Előzéseket szerintem ha az ember nem sajnálja az üzemanyagot elég dinamikusan lehet vele végrehajtani csak megfelelő fokozatba kell váltani. A váltója a Borához képest csodálatos nagyon pontosan és könnyen kapcsolható ami nagyon meglepett már a próbaúton is. A futóműve szintén sokat javult az elődjéhez képest ez az aluminiumos megoldás nem tűnik rossznak.
A belső helykínálat nagyon frankó tényleg nagycsaládos autó a hátsó üléseken is kényelmesen el lehet férni és a csomagtartó helykínálatával sincsen gond és jól pakolható.
Igazából rosszat még nem tudok írni az autóról és bízok benne ,hogy elődjéhez hasonlóan megbízható és időtálló lesz.
- Még semmi
Walter kft.