Autók » Volkswagen » Jetta (2005)

Jetta 1,9 TDI

Elfogulatlan használati útmutató céges Jettáról

Használati útmutató

1. Figyelem! Dízel autó. Nem hazudjuk csendesnek, rendőrrel, határőrrel stb. csak leállított motorral társalogni!
2. Tényleg hamar lefullad, kicsit szokni kell.
3. Kompakt kategória! 3 gyerekülés nem férhet egymás mellé, 2 éves gyerek 170cm felett rugdalja a hátadat.
4. A csomagtartó igenis kinyílik, ha nem vidd vissza! Egyébként is óvatosan kotorássz, mert a nem látható, ezért burkolatlan lemezek amputálhatják az ujjaidat! 185 cm alatt nem érsz be a csomagtartó végéig. Vagy beesel. Vagy nadrágot mosol Az ülések felől igen, ha nincs gyerekülés, nagymama, fikusz elhelyezve.
6.Trendline-ban nincs sí- trágyavilla-alagút!
7. Trendline-ban nincs hátsó hangszóró. Azt hallgatod amit a gyerek, rosszabb esetben ő amit te.
8. Automata hőm.szabályozó fúj de nagyon. Nem szembe de hangosan. Ilyenkor nem is hallatszik az alapjárat!:) Ha lejjebb veszed a ventillátor fordulatot, akkor nemautomata.
9. A radió igazán csak néha hallgat el egy kicsit.
10. Ülés kemény, de szokható, asszony szerint kemény, de kényelmetlen.
11. Talán mert a futómű is olyan kemény, amilyen stabil. Nagyon jó!
12. 5.7M listaárért nem jár szőnyeg.

90/4.2l 130/5.5l város 6-9l és megy mint a bolond

később folytatjuk....

- semmi

Fenntartási költség (10) Évjárat 2007
Előző autója? Fabia kombi Következő autója? Skoda Octavia Kombi 1,9 TDI :)
Verdikt (6.9/10)

Volkswagen Jetta 2005 (2005)