Drága tanulópénz
Sosem vettem Vw-t mert mindég jóval drágábban adták a hasonló paraméterű más márkákkal összehasonlítva! Most elég jó áron sikerült megvennem a jettát!Nem egy nagy durranás, sok apró bosszantó hibával nagyon drága megfizethetetlen szervízzel! A márkaszervizek lehúzzák az embert, at hiszik akinek autója van az szórja a pénzt, gyakorlatilag semmit nem adnak, de azt marha drágán! Az autó jó, jól megy, jól fogyaszt, van benne hely, de a hibák kiidegelnek! A márkaszervíz megfizethetetlen, -az első szervíz 65 e lett volna (2006-ban!)(olajcsere -és kiolvassák a hibakódokat!!??) Ha te csinálod és megveszed a legdrágább szintetikus olajat hozzá akkor is 20 e ből megúszod, a hibakód kiolvasás meg csak parasztvakítás, akinek van egy lap-top-ja egy 5 ezres kábellel bármit megcsinál!! A lámpa kapcsoló, ablakemelők gombjai úgy néznek ki 50 ezer után mintha 300 ezer lenne az autóban - nem győztem festegetni!!
- Hibalista - rádió csere garanciában, első futómű-"kutyacsont" csere,klímakompresszor csere 80e-nél!,ég a motorvezérlő lámpája,65e-nél, nem tudják mi baja van, ahányszor beviszed a szervízbe mindég lehúznak rólad 20-25 ezret, de az autó továbbra sem jó!! - katalizátor, és lambdaszonda csere, Más baja nincs!! -ez idáig szervízben 800e lett volna!!Hátsó csomagtartó fedél nem nyílik fel, állítassz rajta, aztán meg nem csúkódik le, a nyitás utáni felnyílás sosem működött rendesen, még új korában sem!! 140-nél már annnyira szélzajos hogy a rádió ilyenkor már igazi luxus!!- úgy sem hallod!
porche Tatabánya
undefined