Csodás luxus
Nagyon csípem az új jettát. Nem bálna még presztizst, luxust sugall, és meg lehet vele jelenni. Comfortline felszereltséggel szerintem megfizethető, jók az extrák, ennyi pénzt bármikor megér. (van olyan hasonló autó, ami ennyi pénzért ennyire "mercedes"?)
A legnagyobb kunszt szerintem az összerakottság. Mintha egy orosz tank lövegtornya lenne. Sehol egy illesztési hézag, mintha egybe lenne kiöntve. A csomagtartónál a legjobban megfigylehető, és ez így megy végig az egész autón. A belsejét én nem mondanám unalmasnak. Ha évente váltogatnám az autóimat, és az utóbbi 6 évben csak Volkswagenem lenne akkor talán. De így egyáltalán nem az. És itt is nagyon jól összerakták. Pont ezért nem is zörög, pedig az elmúlt 20k-t városban raktam bele. Nem honda civic, kiméli a vesémet meg a fülemet:P
A motorja jó, szerintem nem kell bele erősebb, normális használatra ez is tökéletes. Esetleg az 1.9 pdtdi még ami... A többi az "lóerő pazarlás".
Jók az ülések, hatalmas a csomagtartó, és jól pakolható. Szegény kollegám a régi passatjával azért anyázott, mert 60000000 literes csomagtartó, de olyan kicsi a nyílás, hogy nem lehet rendesen kihasználni. Amúgy az is kifogástalan autó. De a jettán ezt is megoldották. Minden rendben!
- 0
Porsche Pest