Családi autó?
Családi autónak vettük.Akinek nincsenek nagy elvárásai azoknak megfelelő lehet.A két gyerek a hátsó ülésen kényelmesen elfér, a csomagtartót a nyaraláskor sem sikerült tele rakni,a klímaberendezés biztosítja a megfelelő hőmérsékletet az utazás közben, a légzsákok sora pedig az utasok biztonságát növeli, és az autó külső megjelenése a feleségemnek tetszik.Viszont hátul néha a gyerekek is szeretnének zenét hallgatni, jó lenne ha a csomagtartóban nem kellene folyamatosan tárolni 1l motor olajat, mert bármikor szükség lehet rá, és ebben a gazdasági helyzetben a 9l átlag fogyasztás nekem sok ( soha nincs padló gáz!).A legfontosabb pedig az , hogy túl drága. A forint gyengélkedése pedig be teszi a kaput ( a hitel kamata 11% + 20% a forint gyengélkedés miatt).Összegezve megbántam a vásárlást, úgy érzem a pénzemért keveset, túl keveset kapok.Csalódottságomat az is növeli, hogy már a jobb hátsó ajtó ablak emelője és a központi zárja elromlott, pedig még alig használtuk az autót.A jövőben az üzemeltetés költsége pedig csak növekedni fog.
- A jobb hátsó ajtó központi zár és az elektromos ablak emelő.
Fenntartási költség | (6) | Évjárat | 2007 |
Előző autója? | Xsara | Következő autója? | Honda vagy Toyota |