Taxinak lenne jó!
Nem tudom milyen a sima Golf de a plusz nekem bejött.
Nem zörög, nem nyekereg, minden m?ködik. (nem mint az el?z? almeran)
Az 1.6 motor még épp jó, nem lehet vele száguldozni, de ha felgyorsult pl autópályán már jól megy...., bár általában egyedül megyek vele, nem tudom hogy bírna négy emberrel egy hegyi túrát? Átlag családi használatra elég.
A fogyasztás benne van a t?résben. Jó az úttartása a magas építés ellenére, és a fék is meggy?z?.
Az utastér anyagai szerintem a kategóriában a legjobbak.
Az utasoknak kényelmes, tágas, könny? ki és beszállni. A csomagtartó is elég méretes.
Ami nem tettszik: a motor eszi az olajat 10 ezer km alatt 1L kellett utánatölteni (kis lámpa jelzi!) már a kereskedésben gyanus volt, hogy adtak egy tartalék olajat " a biztonság kedvéért" csak úgy....., az 5e forintosból!
Érdekl?dtem egy ismer?snél akinek Golf V öse van, ez a motor nála is eszi az olajat....
A gyári leírás szerint az 1L/1000 km olajfogyasztás még normális, szerintem a XXI században egy új autónál nem az. ?k nem normálisak, már a Ladáknál sem volt ez "normális".
Szerintem az ülés, kormány, pedálok ebben a kocsiban is bermuda háromszöget képeznek... 190 cm vagyok és nem tudom kényelmesre beállítani, vagy a kormány van messze vagy a lábam van nyakamban.
Még egy hiba, az abalaktörl?. Nagyon szépen töröl, de kb 100 km/h fölötti sebességnél a víz a szélvéd? szélér?l nem csak kifele megy hanem elindul befelé is miáltal akár 10 % is vizes lesz újra és újra zavarva a kilátást. Az A oszlop egyébként is jó sokat takar.
Azért szeretem! Jó kocsi ám!
- Semmi sem romlott el.
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 2005 |