kellemes meglepetés
A nyújtott szerviz ciklus miatt még nem voltam kötelező szervizben, de gondolom a szokásos porsche árakra számíthatok, igaz gyorsak, precizek, a munkájukkal semmi gond, csak a német bérekhez van igazítva az óradíjuk.
Először féltem a 1.4TSI motortól, hogy pörgős lesz, ebből adódóan a kopás gyorsabb lesz. De nem a megszokott normál fordulatszámokon dolgozik, húz mint egy diesel autó, a fogyasztása a hagyományos 1.6 benzineshez képest több mint 1.5 literrel kevesebb. Jó hír ez mikor tankol az ember. A felszerelése és ezek minősége a szokásos VW szintet hozza, hibának sorolnám talán, de ez az összes ilyen formavilágú autóra igaz, hogy nagyok a holterek. az A oszlopra vigyázni kell mert kis sebességnél az utolsó pillanatban tűnik csak fel a gyalogos! Tolatás is rutint igényel a kieső terek miatt, de mondjuk ezen sokat segít a tolatóradar.
- Szerencsére nem volt még semmi meghibásodás, csúnya is lenne egy ilyen új autótól.
Porsche Szeged szakszerviz
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 2010 |
Megbízhatóság | (9) | Vezetett km | 22000 |
Előző autója? | Altea | Következő autója? | ha ezt tudnám akkor a lottószámokat is ismerném :) |
Verdikt | (7.1/10) |