Jó választás
A vásárlásnál cél a biztonság és a praktikum volt. Nyár elején átvett autó, egyedi rendelés az alábbi extrákkal: ködlámpa, könyöktámasz, multifunkciós kijelz?, dupla csomagtartó teljes érték? pótkerékkel, dupla klíma, 10 hangszóró, téli csomag, ESP. A családnak ez tetszett, f?leg a feleségemnek. Tudni kell az 1.6-os motor nem sportgép, de napi használatra megfelel. A sebességmér? csal: 197 az órában és 184 GPS-en.
A duplaklíma nyáron csodás f?leg a könyöktámasz miatt, mivel hátra is megy a leveg? és ráadásul szabályozható. A +4 hangszóró miatt a hangzás az egész autóban egységes. Az ESP-hez görcsösen ragaszkodtam a kocsi magassága illetve súlypontja miatt, de a napi tapasztalatok szerint nagyon megérte. A II. generációs ESP-vel nem lehet kihozni a sodrából. Eddig hiba semmi, olajat nem eszik, a fogyasztás t?rhet?. Az A oszlop tényleg betakar, tehát megszokást igényel. Hátul egyszer ültem, de szerintem kifogástalan. Az osztott csomagtartó jól kihasználható. A lámpák, a fékek, a kidolgozás és a futóm? kifogástalan. Az úttartás nagyon jó, komfortos. Az ülésf?tés, a fényszórómosó és a f?tött ablakmosó fúvókák manapság jól jönnek. A színe szürkéskék, tisztán nagyon szép, de nagyon kényes. A szerviz értékelése az el?z? autóim tapasztalataira épül. Nem vagyok VW fan, de ez a legjobb eddig. (Golf 1989, Polo 1995, Vento 1994, Passat 1999.)
Soha nem hagyott cserben, eddig.Problémamentes.
- Bejelzett a kerékben lévö elégtelen nyomást jelzö ikon műszerfalon, függetlenül attól, hogy ilyen rendszer nincs az autóban. Sok diagnosztika, majd műszerfalcsere. - - Eltelt 5 év. Hibátlan!
VW Eger Korrektek, kicsit lassúak.
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 2005 |
Előző autója? | Passat 1.6 | Következő autója? | nem tudom |