GOLFI 100
Hosszú - hosszú használtautó pl. Peugeot 307, golf iv, ford focus keresgélés után döntöttünk a golf plus mellett.mikor a márkakereskedésben kinyitottam az "új autó" ajtaját már tudtam, hogy ebb?l csakis új autó vásárlás lesz. Gyors egyeztetés az anyagiak fel?l (meglév? 10 éves autó eladása /golf iii 1.4 cl/kölcsön pénz a családtól hitel a banktól).no de ne rohanjunk ennyire! Autópróba:a márkakereskedésben egyb?l látták hogy komoly a vev? Így hát mindent megtettek. El?ször egy sima golf ötöt akartam próbálni, de egy plazaban láttam kiállítva egy plust és azonnal telefonon kértem, hogy egy plust rendszámozzanak fel. A próba megtette hatását máig is bánnám ha a sima golfot vettem volna meg. Igaz "csak" 1.4 -est tudtak próbára adni,de ez is meggy?z? Volt.eljött az átvétel napja nem volt nálunk boldogabb ember a környéken igaz kicsi sérülést még aznap este észrevettünk rajta (a gépháztet?n lév? Gumicsíkot sértette fel az ablaktörl? Lapát a beüzemeléskor de ezt szerencsére pár héten belül kicserélték) féléve van nálunk egy nyári nyaraláson voltunk vele hosszabb úton , különben városban használjuk, elég jól teljesített fogyasztása országuton 8,0 l városban klimával és télen 11,0 l de ett?l rosszabb 12,5 l/100 km fogyasztást is sikerült bemutatni vele mostanában extrém hidegben csak városban reggeli melegítésekkel. Bár nagyon óvatosak voltunk és vagyunk vele bejáratás stb. Azért írom többesszámban mert a feleségem is vezeti. Néhény hibáját ami szerintem már már érthetetlenül természetes megosztanék önökkel/ veletek. Kicsit nehezen záródnak az ajtók, úgy jól csapni kell ,de a hangja: olyan anyagból van képzetet kelt. A m?anyagok elég jók de nagyon sérülékenyek könnyen karcolódnak ajtón, ülésen,csomagtérben,úgy mindenütt ha valaki nagyon igényes erre sok bosszúságot okozhat. A köszöbök sáros id?ben jól összeken?dnek ugyanúgy az utasok nadrágja is t?le. Sok-sok mindent szeretne az ember de az anyagiak miatt nekünk 1.6 és 8 szelep és öt sebesség jutott külön extrákra a ködfényszórón és a digit klimán kívül nem költöttünk. Ebben a modelben a kényelmi és biztonsági felszereltség korszer? Minden igényt kielégít?. Kicsit úgy érzem hiányzik a hatodik sebesség, hosszú autópályákon túl magas fordulaton pörög a motor. Sebességváltója, fékjei és futóm?ve kifogástalanul m?ködnek remélem soha nem lesz sz?kség végletekig kihasználni! Kár hogy a hátsó üléseinek támlája nem állítható,a cd nem ismeri az mp3 -at és a hangszórók nem hiszem hogy sokáig fogják bírni az amúgy elég nagy teljesítményre képes készüléket,az országúti fényt nem lehet állítani,és ezeken nem is tudok egykönnyen változtatni de,azt az icipici nyiszorgást ami a m?szerfalból jön igérem elkapom. A kisfiam imádja a bels? Világításokat és a sok tárolórekeszt. Remélem beválik a motorja és ezt a jó autónak t?nik érzést nem rontja el semmi.
- MINT ÍROM AZ ÍTÉLETBEN IS PICI SÉRÜLÉS MIATT JÁRTUNK A SZERVÍZBEN.
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 2005 |
Előző autója? | GOLF III 1.4 CL | Következő autója? | – |