Fapados sz*r
Autót szerettem volna venni, nem magamnak hanem életem párjának inkább 2. autónak sok időre újszerűt, de nem így történt.
A családfa VW mániás, volt már Golf a családban egy gyenge pillanatomban bólintottam mivel az I. és II. Golfot ismertem és pozitív emlékek éltek bennem.
A Plus megfelelőnek tűnt nagy belső térrel, magas üléspozicióval, hátsó üléssoron is elegendő helykínálattal, szép műszerfallal alapban is jó felszereltséggel, a 102 LE nem kevés - nem sok alapon elégnek tűnt.
A gk. a használhatósági értékén bőven felül van értékelve, szerintem ilyenszerű autó valós értéke 3,5 mill. a maradék 1 mill. az emblémáért fizetendő. A motor teljesítménye ékesen példázza a gyarmatokra exportált autó esetét ezeknek ez is jó, persze biztos van aki erre azt mondja, hogy neki a teljesítmény bőven megfelel én csak azt fűzném hozzá csak nem ezen az árszinten .
A kocsi autópályán 110 felett zajos sőt piszok zajos.
Nyomhatod neki világba a hang erősödik a fogyasztás nő, nuku gyorsulás. Fogyasztása a leírtakból következően nagyon magas 10 alatt sosem. Ja és a gördülés komfort, mintha nem lenne benne sem rugó sem lengéscsillapító, városi utakon kirázza az ember lelkét.
Valamikor a VW komfortosabb autókat is tudott, eltelt 20 év az autók nőttek, de a teljesítmény alatti motorok gyártása és beszerelése meg folyik tovább.
A kocsin már jó ideje ott volt a kereszt, ami nálam a búcsút jelenti.
Most egy országunkban sokak által lenézett autómárkában utazom diesel létére nincs hangja, megy mint a barom, sokszor vissza kell magam fogni mert nagyon menne, rugózása lágy, amolyan citroenes.
- semmi
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 2005 |