Ezzel a motorral vigyorognak a családapák!
Hát ezzel a motorral nem sok gurul nálunk,és nem is fog mivel nem rendelhető csak 122 Le verzióban,ill.170Le.Még kapható a Tiguanban 150Le,ami ehhez közelit.Le a kalappal,tuti ez a motor!Volt egy G60-as Corrado-m a 90-es években,na arra emlékeztet!Ha akarod normál Golf,ha vadulni akarsz GTI ! Mikor vettem a computer 4000km-re 7,6 l átlagot mutatott,gondoltam többet mentek városon kivül.Aztán meglepődtem mikor egy 150km-es országuti poroszkálás /90-110/ után 5,2 liter átlagot hozott a technika!Ez igen!Autópályán 130 körül 3200-at forog 6.-ban,és hangja semmi!Megnéztem a könyvében és jobban gyorsul mint a 140 Tdi motor!Nem kell pörgetni,1500-nál 220Nm,baromi kényelmes!A futóműve kényelmes,kanyarokban bolondbiztos,fékek kitünőek.Minden finoman működik,nem zörög semmi de ez a minimum szerintem ennél a kategóriánál.
Egy dolog amit nem tudok megszokni!Az ülések elöl szerintem szarok!180cm/100kg nem egy átlagos méret,de akkor is érthetetlen!Tegnap ültem egy 10 éves Audi A4-ben és sokkal kényelmesebb az ülése mint ennek.A deréktámasz alig érezhető,az ülőlap oldala nyomja a sejhajom!A csomagtartó nem nagy de a hátsó üléssor huzogatásával bővithető.Volt benne az a lap,amitől duplafenekű v. mi,de gyorsan kiszereltem.Amúgy az utastérben sok kis rakodóhely van,ügyesek,kihasználhatóak!
Eddig tetszik KICSSALÁDOM RÉSZIRÜL is!
Na belement 5000km és tartom az eddigi véleményemet!Az átlagfogyasztás 7,3 eddig és ebben sok város van.Egyetlen kinom az ülés, ami nem az én sejhajomra ill. hátamra van méretezve.Nekem kényelmetlen.Az üléslap széltében keskeny-a hátlap pedig lapockánál nyom-derékban nem tart pedig van benne deréktámasz is./extra 50 rugó!/Mostanában ültem uj passatban is és hasonlóak az ülések,egyszerüen nem értem...
A VW szerviz-alkatrész árazás katasztrófa de ezt eddig is tudtam.Bementem megkérdezni a vonóhorgot.Ugyanazt a Bosal márkáju cuccot a márkaszervizben 200-ért rakják fel ami máshol 60-ból megoldható!!!
- Szép is lenne....
Na jól néznénk ki!