Semmilyen, de nagyon megbízható
Céges autónak kiváló, magamnak nem venném meg.
A csomagtér nagy, jól kihasználható és az utastérben is sok a mindenféle holmi tárolására alkalmas tároló. Navigációban már láttam jobbat, de nem rossz. A telefonrendszere tökéletes, kívánni sem lehet jobbat.
Hülye megoldás, hogy a CD a kesztyűtartóban van elhelyezve. Egyrészt CD csere macerás, másrészt foglalja a helyet. Na ez az egyetlen, amit utálok benne.
Műszerek: átlátható, pontos, figyelmeztet mindenre.
Sebváltó pontosan működik. Hiányzik a 6. fokozat.
Fogyasztása: ha nagyon nyomom neki, akkor megy 6 literre. Elég takarékos a gép.
Szellőzés: abból is láttam már praktikusabbat, de a kategóriájának megfelel. Cserébe a tükrökről a tükörfűtés nagyon gyorsan tünteti el a párát, jeget, esőt.
Állítólag hátul is kényelmes (én még sosem ültem magam mögött, tehát kénytelen vagyok hagyatkozni mások véleményére. 1,9 magas kollegám nem verte be a fejét.
Kényelem: átlagos
Szeretem? Ha azt nézem, hogy megbízhatóan elvisz A-ból B-be, akkor igen. De semmi olyan nincs benne, ami megfogna. Rajongani nem tudok érte.
- semmi - 2 év alatt 1 izzócsere
Porsche M5 - mivel eddig nem kellett a garanciálisokon semmit sem csinálni, azt megcsinálták. Semmi extra. Iszonyú hosszú (2-3 hét) a bejelentkezési idő.
Autocarma Szigetszentmiklósnagyot még nem javítottak, de rugalmasak, barátságosak, tisztaság, rend
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 2015 |
Szerviztapasztalat | (5) | Átlagfogyasztás | l |