Autók » Volkswagen » Golf (2012)

Golf 1.2 tsi dsg

Az év autója ha saját szervizünk van

Legszebb formáju auto a kategoriában szerintem kívűl és belül is nagyon eltalálták. A dsg váltó és a kis benzin motor nagyon jó városban és meglepő módon autopályán is. Először féltem, hogy nagyon gyenge lesz de kellemesen csalódtam. Városban sportos használat mellett sem lehet 8 liter fölé vinni a fogyasztást. Autopályán 6 liter körül el van. Elég sok gond volt viszont eddig, cserélni kellett a generátort, a váltó vezérlő computert ujra kellett programozni mert üresben maradt a váltó, se előre se hàtra, trélerrel vitték el a kocsit és garanciában javitották. A hàtsó legéscsillapitobol folyik az olaj ezt akkor vették észre amikor elvontatták de garanciába nem tudták kicserélni mert nem volt raktáron és a vidéki szervizben nem tudtam ott hagyni, gondoltam majd pesten kicseréltetem. Bevittem a porsche pesthez de ott azt mondták, hogy ez gyárilag ilyen és nem gond ha folyik és nem cserélték ki. Az ablak emelő elfelejti az automata funkciot és 2 éve ezt sem tudják megoldani. Olaj cserétől olajcseréig 3-4 alkalommal kell utántteni 1- 1,2 liter olajat. A kormányon és a váltón levő bőr elkopott 50 ezer km alatt, és a hátsó ülés zárja nem zár megfelelöen, rossz úton idegesitő kopogást lehet hallani.Ezeken a gondokon kivűl és az iszonyatosan lassan és borzasztóan drágán dolgozó márkaszervizen kívűl egy jó auto lenne.

- Generátor, dsg váltó vezérlő computer amit ujra kellett programozni, hátsó ülés zárja, hátsó lengés csillapító, hűtő díszrács fényezése lekopott, elektromos ablak

Porsche pest

Platán autó ház nyiregyháza és mátészalka

Fenntartási költség (5) Évjárat 2013
Előző autója? 320d Következő autója?
Verdikt (4.7/10)

Volkswagen Golf 2012 (2013)