A projekt az IHM támogatásával jöhetett létre. Írjon ítéletet! Írtam, de hogyan szerkeszthetem?

Ha az indapass elötti időkben írtam ÉS megadtam az email címet.

Az ítélet alján lévő mezőbe írja be azt az email címet, amivel egykor írta az ítéletet. Ekkor egy emailt kell kapjon a további teendőkkel.

Ha nem adtam meg emailt, vagy már nem tudom mit adtam meg, esetleg megszűnt az a cím.

Írjon a nepitelet@mail.totalcar.hu címre, ahova küldje el a probléma leírását illetve az ítélet linkjét.

Már indapassal írtam az ítéletet

Ekkor az ítélet alatt megjelenő sárga indapass boxon keresztül kell belépnie. Belépés után az ítélet alján lévő linkre kattintva szerkesztheti azt.

Autók » Volkswagen » Golf (2008)

Golf 1.6 8v 

Az ítélet értékelése
-nincs még értékelés

szótlan munkás

Szöveges ítélet

Harmadik Golf kombimat hajtom, sok-sok éve járok a típussal, így meglehetősen jól ismerem, bár nem vagyok egy szerelős fajta. Évi 35-40 ezret megyek, jó részét ezzel. Alapvetően igen megbízható típus, sose hagyott cserben. Nem vagyok egy száguldós fajta, ez az autó nem is arra való. Sokaknak az 1.6 8v motor a 102 lóerejével kevés lenne, nekem épp elég, bár klímásan, megpakolva azért vigyázni kell az előzésekkel, illetve városban, lámpától való kigyorsításkor se ez lesz a leggyorsabb nyilván. Új korában simán vitte a 160-as utazót klímával azért, manapság már nem hajtom 130 fölé.

A csomagtér nagyon nagy, jól pakolható, az ülések lehajtása, amit gyakran használok jól van megoldva. Volt hogy a vezető helyén kívül minden tele volt nehéz áruval tetőig, na azt nem szerette, de állta a sarat azért. Kellemes extra, hogy a kesztyűtartó hűtött.
A 188 cm-es magasságommal épp elférek elől, bár lehetne kicsit tágasabb. Lábtér bőven jó, hátul is kényelmes.
Összefoglalva, A-ból B-be autónak, mindennapi ingázásra, hosszabb utakra tökéletes, kevés meghibásodás, megbízható. Lassan azért megérett a cserére.

Hibalista

- -első futómű, valahogy 200 000 km körül valahogy kavics jutott a rendszerbe, meghibásodást nem okozott, csak a hangja volt szörnyű. - - -klímarendszer, jobb elöl a láb részen. Ment a fűtés és a klíma is ha kellett, de mellé valahol bejutott a hideg levegő kintről, ami főleg télen volt igen zavaró. Rövid szervíz vizit után elmúlt, de később vissza-visszajött a probléma. Az elmúlt egy évben eltűnt teljesen, lehet hogy sikerült a fiúknak egyszer rendesen összerakni. - - Ezen kívül meglepő módon csak kopó alkatrészek, na meg itt-ott egy-két műanyag elem a műszerfalból. Ezek elég könnyen orvosolhatók. A 30 ezres olajcsere periódust is simán bírja, persze mindig minőségi gyári olaj ment bele. - Megjegyzendő, hogy a kormány igen sebesen foszlott, már 150 000-nél erősen látszott a használat. Illetve egyre inkább eszi az olajat (kb. 2500km/l), ami Golfoknál gyakori, meg hát ennyi km-el nem is csoda. Lassan megérett a cserére.

Ide hordtam szervizbe

VW márkaszervíz Veszprém - ingadozó teljesítmény. Legtöbbször jó, de volt néhány furcsa eset, például a már említett klímás ügy.

Értékelése: 8

Képek az autómról

Fenntartási költség (9) Évjárat 2008
Kényelem (6) Használati időtartam 9 év
Teljesítmény (6) Km vásárláskor 0
Megbízhatóság (10) Vezetett km 321000
Szerviztapasztalat (8) Átlagfogyasztás 7 l
Előző autója? Golf IV 1.4 Következő autója?
Ennyire szerette (8) Megérte a pénzét? igen
Verdikt (8.2/10)  
 
Ítélet értékeléséhez be kell jelentkezned.
 

Volkswagen Golf 2008 (2009)

További ítéletek (31 db)

Szűkítés: jól megírt| képes| hosszú
Cím / Modell Időpont Hossz Km Ítélet Ért.

Népítélet-kereső Népítélet-kereső

  • Fenntartási költség
  • Kényelem
  • Teljesítmény
  • Megbízhatóság
  • Szerviztapasztalat
  • Ennyire szerette
  • - Évjárat (mettől meddig)