Az autó ennyi, nem több, nem kevesebb
A cím roppant módon találó. Ha autót szeretne valaki, akkor ennél kisebb teljesítményű vagy térfogatú, csak kompromisszumos szempontok figyelembevételével ajánlott. Ennél nagyobb teljesítményű és térfogatú viszont felesleges.
Gyakorlatilag az autó úgy jellemezhető, hogy a megnyugtató optimum.
A motorja dinamikus, halk, és 130-as tempónál nem fogyaszt 7 litert.
A váltója 1000 km után kiválló, előtte kicsit bizonytalan volt.
Belül nagyon összarakott, kényelmes, elegendő hely van elől hátul. A csomagtartójába belefér az egyhetes nyaralás ruha és egyéb szükséglete.
Multicsomagot mindenkinek kell mellé rendelnie, ami plusz költséget nem jelent, mivel rendre az alapárban adják egy perces alku után.
Talán még érdemes alulfelnibe beruházni, hogy ne látszódjon az alapáras kivitel (ha valaki ad erre a látszatra).
Jellemző az autóra, hogy 6. fokozatban minden Mo.-i autópálya abszolválható az motor erőlködése nélkül, így a tempomat kötelező kellék (multicsomag része a tempomat).
Melehetősen sok autóm volt civic, corolla, lancer, carisma, stb., de nyugodtan kijelenthetem, hogy egyik sem tűnt ennyire megbízhatónak és kénylemesnek, dimamikusnak és minőséginek.
Ha van új autóra 5-6 millió Ft közötti összege nem hiszem, hogy enneél jobbat talál a piacon.
Gyakorlatialag csak a formálya lehet visszatartó erő a vásárlástól, de aki nem az autóval kívánja megvalósítani önmagát annak elfogadható, sőtt a formára jellemző visszafogottság a mai látszat értékek világában jellemezheti a tulajdonost.
- nem hibásodott meg.
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 2011 |