Autók » Volkswagen » Golf (2003-2007)

Golf 1.9 tdi

Szerethető olajkájha

Nos végülis ez életem első kocsija nagyon szeretem amikor megvettük elsősorban a praktikum volt elottem (a mási kiszemelt mini cooper s volt de a magyar utaknak hála erre esett a választás) 105 hp de ezen késöbb segítünk picit és hipp hopp 150lessz(majd írok ha meglessz) nagyon kényelmes (4személynek)az esp nagyon sokszor mentett már ki meleg helyzetekből de lehet vele állat módjára is közlekedni futóműve szerintem nagoyn sokat bír bár kissé pattog(ismét bp-i utak) volt vele 1 kis gáz h állandoan bekapcsolt az esp (még egyenesbe gyorsitáskor is néha...) meg kikapcsolt az abs de megcsináltattuk(kemény 1500huf) és már tokéletes én csak városba használom napi rendszereséggel általába kissebb utakra ezért 6-7körül mozog a fogyasztása(ami betudhato annak h én szoktam neki nyomni rendesen ha lehet) szóval összeségébe ez egy príma kis gép(direkt ien motorral akartam mert hallotam a 2.0pdtdi nek mennyi baja van meg ismerösök kocsijaikbol tanultam és picit lassabb de jóval megbízhatóbb első kocsit akartam.Nem élményautó de 1 idő utan a szerelem úgyis elmúllik:O Üdv Gábor

- Esp kábel hozzáért vmihez és állandoan bekapcsolt csak úgy magától..Ezen kívül semmi se volt:)

Ismerős szervizeshez visszük és vele megvagyunk elégedve apám audiját is ő csinálja megbízható és relative olcsó

Fenntartási költség (10) Évjárat 2005
Teljesítmény (6) Km vásárláskor 52000
Előző autója? Következő autója? Golf GTI (jövöre)
Verdikt (7.5/10)

Volkswagen Golf 2003 (2005 - 2008)