Német SELEJT
Ekkora kupac szart, mint ez az autó még nem láttam....Szép sorban: motor - gány, mintha ott se lenne, a gáz lenyomása és az érdemi reakció között nyugodtan el lehet szívni egy cigit, legalább attól lenyugszik az ember, gázpedál- rémálom, ki az a barom aki ezt az alul rögzített horrort kitalálta, mindenesetre még biztos a vw-nél van, mert az új kacatjaikba is ilyen van (ismer?s mesélte), lehet hogy inkább ezt a kollégát kellett volna lapátra tenni, a mérnöki gárda helyett, bels? tér, dizájn - röviden, dögunalom, olyan mint a németek-randák, unalmasak, hangosak viszont azt hiszik magukról, hogy istenkirályok. Megjegyzem az összeszerelési min?ség is kritikán aluli, mert nem tudok róla, hogy tücsökkórust rendeltem volna "extrába", viszont azokat megszégyenít?en ciripel minden (vagy csak valami, csak nem tudni mi...). Rádió elmegy, semmi extra. A visszapillantóba applikált index inkább idegesít?, mintsem hasznos, ett? nem lesz több presztizse ennek a vacaknak. Jah, és mindezekhez képest még rohadt drága is, mosolygok is azon, aki ezé pénzt ad (nekem munkával kapcsolatban volt hozzá szerencsém). SOHA nem venném meg, nem csodálom, hogy gondjai vannak a fócvágennek, ilyen autóval mégis mit vártak???
- nyekerg? m?anyagok - nem tudták orvosolni
Fenntartási költség | (4) | Évjárat | 2003 |
Előző autója? | Mégane | Következő autója? | Peugeot |