Nekem találták ki
Hát igen. Eljött az a régóta várva várt pillanat, amikor is hozzájuthattam az első GTI-m hez. Már egy éve kinéztem magamnak, de csak most sikerült összekaparni rá a lét. Használtan jutottam hozzá, de az előző gazdája nagyon vigyázott rá, ezért mertem megvenni. Egyébként az új ára szerintem nem földi halandónak való, sokallom a közel 8 milliós alapárat, aki viszont beleszeret, az kifizeti.
Az előző golfomat is nagyon szerettem, beleestem abba a hibába, hogy elkezdtem tuningolgatni, és csak úgy repkedtek az ötvenezrek, és csak mindig 1 picit lett jobb és szebb.
Viszont ez a GTI ez úgy jó ahogy van. De most komolyan. Kényelmes a futóműve, de elegendően sportos is. Az ülések elöl és hátul is nagyon jók, a kanyarokban kellő oldaltartást biztosítanak. A kormány egyszerűen fantasztikus, ránézek, és ellenállhatatlan vágyat érzek arra, hogy megfogjam. A teljesítménye is hibátlan, de ha nagyon nyomom neki, az meglátszik a fogyasztáson. Normál használat esetén normálisan fogyaszt (pld. autópálya, 135km/h, 4fő, klíma : 8.6liter). Manuális váltót használok, nekem az igazi sportautó feeling-hez hozzátartozik a kuplung és kézi váltás.
És a legfontosabb: az autó gyönyörű ! Nézik az emberek! Az enyém fekete színű, kicsit lesötétítve, gyári felnivel. Láttam sok golfost, akik ilyen-olyan módosítást végeztek a kasznin, kicserélték a lámpákat, leültették, stb, de szerintem ez az autó úgy szép, ahogy van, ránézek, és eleve erőt sugall.
Most, hogy ezeket a sorokat írom, ellenálhatatlan vágyat érzek arra, hogy autókázzak egyet.... mentem is!
- Még egyenlőre semmi.
Saját ismerős.
Fenntartási költség | (7) | Évjárat | 2006 |
Előző autója? | Golf 4 1.6 16V | Következő autója? | Volkswagen Golf VI GTI :) |
Verdikt | (7.8/10) |