Mindörökké GTI
Szóval, fiatal házas ember volnék, aki él hal a sportos, dinamikus autókért. Sokáig nem volt pénzem egy igazi sportos állatra. Eljött 2005, és a kellő mennyiségű pénz. A sportautó iszonyú drága (merci-M BMW) tehát az ugrott, marad az olcsóbb sportos autó.
Francia: számomra nem autók, selejtnek tartom őket (volt egy jó kis sztorim a kölcsön 607-tel is).
Olasz: elismerem őket, nagyon jók, de valahogy nem az én stílusomat képviselik.
Japán: azok is jó autók, csak nem szeretem a törékeny kis autókat. Meg maga a japán autók jellege sem tetszik. (a megbízhatóságuk viszont nagyon határozatlanná tette a döntésemet)
Röviden ennyi a nézelődésről. Mi kell egy embernek, ha egy robosztus, erős, gyors, és elfogadható áru grand tourismo-t akar venni? Irány a VW!!!!! A Golf GTI-k mindíg is tetszettek.
2 literes FSI motorral, 200 lóval, kézi váltóval, és minimális felszereltséggel, mert igaz ami igaz, így is drága. (kb 8milliómba került:( ) De megérte.
Sportos jellegéhez megfelelő a kényelem, de egy svájci síutat nem vállaltam be vele. Hosszú utazásra egyedül/ketten nagyon király, gyerekekkel már neccesebb.
A teljesítményről nem írok semmit. Szerintem a lajikusoknak is egyértelmű. (nem 5, 15 csillagot adnék szivem szerint).
A fenntartására nem kell többet fordítanom, mint amire számítottam.
Nagyon boldog vagyok. Nem drága, ugyanakkor dinamikus, gyors, és nem jelentéktelen sportkocsim van.
( 6 másodperc körül százon vagyok)
Ennél jobb autóm sose volt, és hacsak nem nyerek a lottón nem is lesz.
Mindenkinek tiszta szívből ajánlom.
- Nem romlott el semmi. Nincsenek zörgő, "ciccegő" részek se bent, se kint. Az illesztés nagyon szép, és pontos. Remélem 6-8 évig nem kell ezt a részt megváltoztatnom.
Porsche Pest
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2005 |