lomha, de megbízható családi csomagszállító
Nagyon szeretjük, kényelmes családi autó, igazi német praktikummal. Valahogy minden kézre áll benne, és minden apró részleten érezni a minőséget. Kedvencünk a kinyíló pohártartó. Semmi csörgés-zörgés, pályán 130-nál teljesen hangtalanul suhan. Csomagtér bazinagy, hiába, a legjobban pakolható forma még mindig a hasáb. Egyetlen autóból sem láttam még ki hátra ennyire jól, pedig volt szerencsém pár kombihoz, hatalmas a középső visszapillantó tükör. Az oldalsó tükrök viszont viccesen kicsik, főleg a jobboldali, ami valamely érthetetlen oknál fogva még kisebb, mint a bal.
A dizájnról nem áradoznék, szépnek nem nevezném, mondjuk egy Alfához képest pláne nem. De nem is ronda.
Egyetlen dolog, amit nem szeretek benne, az a gyenge motor. 1.6-os benzines, olyan lassú, lomha, hogy az már fáj. Nem vagyok egy versenyző típus, de ez azért túlzás. Tövig nyomod a gázpedált és mi történik? Az ég egy adta világon semmi. Pár másodperc múlva esetleg elindul előzni.
Egyébként szerencsére nagyon megbízható, sosem hagyott ott minket sehol, és gyakorlatilag a kötelező szervizeken kívül nem is kellett szerelőhöz vinni egyetlen egyszer sem a négy év alatt.
Lassan eladósorba kerül, sajnos nincs benne csak két légzsák, és nincs is már szükségünk ekkora autóra, jöhet az ötajtós hatos Golf.
- a napi kilométerszámlálót nem lehet kinullázni. ennyi. soha más baja nem volt. kopp-kopp.
először Porsche Szeged. gyalázat.
Bárdi autó-teljesen rendben volt.
Fenntartási költség | (7) | Évjárat | 2002 |
Előző autója? | Mégane grand tour | Következő autója? | Golf vagy Audi A3 |