Klassz vezetni!
Az autó els? látásra a Golf IV után nem volt túl szimpi. Az eleje még elmegy a kissé támadó jellege miatt, viszont a hátuljával csak jópár hetes nézegetés után tudtam kibékülni, azóta egész jó barátok vagyunk. NEGATÍVUMOK: Ami rögtön felt?nt: a hátsó ajtók baromi nehezen csukódnak, csomagtartó botrányosan nehezen. Alig van olyan utasom, aki els?re (másodikra, harmadikra...) rendesen be tudja csuknia hátsó ajtókat. Apróság, de bosszantó, h többször kell csapkodni. A hátramenet sebesség bejáródott, elejében nehezebben vette be. A hátsó lehajtható ülésnél már 6 hónaposan furán nyikorgott, nem oké az illesztés. 75 lóval nem egy méregzsák, de legalább nem okoz túl nagy kísértést a száguldásra hajlamosaknak. A jobbelejénél az utastérben fél mp-enként pattogó hang hallatszódik 3 hónapos kora óta. POZITÍVUMOK: a futóm? a IV-es Golfhoz képest hatalmas el?relépés, sokkal sokkal jobb a menetstabilitása. Az alapfelszereltség is sokmindent tartalmaz. Ahogy az ember vezeti, teljesen biztonságban érzi magát és élvezi vezetni, még akkor is ha nem a leger?sebb a motor... jó benne utazni. Amit elvárhatunk egy VW-t?l (a negatív apróságokon kívül), azt meg is kapjuk. Szóval összeségében egy jó kocsit kapunk ezért a pénzért.
- Minden tiptop m?ködik, ami Murphy szerint romolhat, az még nem következett be.
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 2004 |
Előző autója? | Golf IV | Következő autója? | – |