Golf négykerékhajtással, szeretem!
A fenti meghibásodásán kivül, más próblémám nem volt az autóval. Nagyon szeretem, de azt tudni kell, hogy ez egy full-full extrás 8.5 M. Ft lista árás autó. Ezért is bosszantott, hogy egy ilyen értékü autónál el?fordulhat a fenti meghibásodás. A kocsiban minden létez? extra benne van nem véletlenül imádom ennyire. - 2.0 pdtdi quatro, xenon, full b?r,minden irányban elektromos ülés,nagy gyári zene 10 hangszóró, elektromos napfénytet?, emelt futóm? (ez nagyon király nem akadsz fel sehol, és ugyan olyan kemény és stabil mint egy sport futóm? csak 4cm-rel magassabban van a kocsi alja. Ezeken a szar utakon szerinted mire van szükség), az emelt futóm?höz egy iszonyat vastag vas-acél (nem m?anyag )borités a kocsi alján a motor alatt. nagyon brutális és okos meg oldás lehetetlenség a kartert odaverni.
Nagyon jók a rakodó rekeszek is.
A karosszériában van anyag nem olyan mint egy francia szar, egyes lemezb?l készült papír autó.
Az egész autót szeretem úgy, ahogy van.
- Az autónak semmi baja nem volt eddig kivéve egyet ami viszont elég rémiszt?. Kb. 8000. km-nél észre vettük, hogy a f?tengely szimeringnél szivárog az olaj. Az olaj szivárgás nagyon kicsi az olaj szinten nem érzékelhet?. A jelenséget a karter alján fedeztük fel - oly módon, hogy olajpárába tapadt poros szennyez?dés volt látható a karteren.
- A szimering még a mai napig sincs kicsreélve, az autó tökéletesen m?ködik. Az szervizben azt tanácsolták, hogy ha nem fordul rosszabbra az olaj szivárgás akkor nem érdemes szétbontani az egész motort a szimering cseréje miatt.
Márka szervíz! De ott is csak ismer?s szerel?höz viszem, idegenhez soha. Átvernek!!!! És leszarják a kocsidat, ja meg a fele nem ért hozzá.
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 2005 |
Előző autója? | t4 | Következő autója? | – |