Autók » Volkswagen » Golf (2003-2007)

Golf 1,6 trendline

Az elvárt minőség

Az autó a trendline-ok között egy jól felszerelt példány. 50000 km-rel vettem, most 87000 van benne. A lambda-szondán kívül nem volt vele bajom, azóta csak normál szervízen volt. Erőssége a futóműve. Nagy tempónál is mintha valami húzná lefelé a kasztnit, és csak "markolja" az aszfaltot. A fogyasztásával elégedett vagyok. Általában hosszú távon járok vele, és gyorsan megyek, de megelégszik 7,5 literrel. (Városban valószínűleg jóval szomjasabb.) Ami hátránya, hogy veszített a "Golf-érzés"-ből. Van egy IV-es Golfunk is, és abban szerintem jobb érzés ülni egy magamfajta Golf-bolondnak. Mindent összevetve azonban jobbnak tartom az előző szériánál.

- Lambda-szonda, amit egyetlen szakszervízben sem tudtak megállapítani. Már majdnem eladtam, mikor egy srác egy kis falu kedves kis házának udvarában megmondta a tutit. Azóta kiválóan megy az autó.

Sió-car, Siófok. (40000-ért megmondták, hogy nem tudják mi a baja az autónak.)

Voltam még más VW szervízekben is, ott sem tudtak semmit, de nem húztak le ennyire..

Fenntartási költség (5) Évjárat 2004
Előző autója? Civic Következő autója? VW Golf VI
Verdikt (5.8/10)

Volkswagen Golf 2003 (2005 - 2008)