A patkányszürke
1 eve volt jogsim amikor kaptam, addig meg eleg keveset vezettem varoson kivul, igy a 90 le megfelelo volt, fokent a fogyasztasban, akkor meg 5.5 korul volt. Idovel kevesnek bizonylt a teljesitmey, 12sec alatt van 100km/h-an, sajat ora szerint 190km/h-ig gond nelkul elmegy, de 207km/h-t is megfogja lejtos autopalyan:). Mivel sportossa alakult a vezetesem igy a fogyasztas 6.5 nalam, de ez a sofortol fugg, hosszuba 4.4-7.4 kozott fogyaszt, varosban 6-10 kozott.
Mivel nem birtam volna kivarni 2 honapot h sajat izles szerint rendeljem, keszletrol vettuk, a kovetkezok vannak benne: bordcomputer, bizonalis digitklima, elso hutheto tarolos konyoklo, borbevonatu kormany, kapcsolokar es kezifek, 16"-os alufelnik, 10 legzsak. Alapfelszerltseg a cdplayer, elektromos es futhetotukrok, es kiporgegatlo, allithato magassagu vezetoules.
Miutan megszoktam kenyelmesnek bizonyult, de az ulesek eleg magasak, tehat az en 169cmnek fel kell emeljem a jo kilatashoz, igy a labam majdnem 90fokot hajlik...
Hatul is kenyelmes, persze csak 2 szemelynek inkabb.
A belter kicsit muanyagos, de az emlitett borkormany(ami 3 agas nem az a csunya negyes egy nagy dugo-dudaval a kozepen) stb feldobaj a hangulatot, a megvilagitas nekem nagyon tetszik, jo az ergonomia is.
Tetszik a merev felfuggesztes, ugy jo mint rossz uton.
Jo vezetni, 1000kmt is vezettem le benne, par 20perces megallasal.
Jol fekszi az utat, igaz segitenek a 205/55/16os kerekek sportgumival.
Jo a szervokormany ami sebesseg novekedesnel kemenyedik, de parkolasnal finoman lagy.
Nem a legolcsobb a fenntartasi koltseg, de csereben jo minosegu a szolgaltatas.
Meg 50000et biztos lefutok vele, kovetkezo automnak is elkepzelnek 1 golfot, csak erosebbet es dsgvel, de leginkabb 1 kissebb SUV-ot szertnek, ezzel is jarok termesztbe amit ban az sokszor utett alja, es parkolasnal a szpojlerek, mert minden jardapatkara felallok vele. Keszul a Tiguan, az elorejelzesek eleg jok, de biztos draga lesz. remelem megsem.
Nekem bevalt az auto, megbizhato es nem hagyott uton.
- Csak apro dolgok, hatso szamtabla megvilagitas, elso jobb ablakspriccolo, elso jobb rovid feny ego - keveset fizettem...
TESS VW szerviz, Brasso
AUTOWORLD VW szerviz, Kolozsvar