Staubsauger
Két évesen került hozzám ez a német csoda! Nos, belevágva az autó jellemzésébe a következőkről tudnék beszélni: előnyei a viszonylag alacsony fogyasztás, (sajnos ez a teljesítmény rovására megy), eszméletlen a pontos, jól járó váltó, a fék fenomenális, fog rendesen, aki nincs hozzászokva, igencsak elfékezheti magát, dizájnos a belső tér (németes) jól mutat a kék-piros műszerfalvilágítás. A kanyarstabilitáson lehetett volna javítani, de egy jó felni és gumi választás megoldja a problémát. Negatívumként lehet említeni, hogy a katalizátor titokzatos módon megadta magát, zavaró tényező a motor dízel hangzatú járása, ezen eddig még nem tudtam segíteni, de "megnyugtattak", hogy nem is tudok (1.4-16v jellemzője). Az autóban a hidrotőke tönkrement, a javítási költség pontos összegére sajnos már nem emlékszem, kb 100.000ft. (Az autóm, közel egy évet állt!!!). Ennek ellenére én nagyon meg vagyok vele elégedve, A KEDVENC AUTÓM!A kellő törődést meghálálja!!!
- Katalizátor-30000Ft-Bosal, hidrotőke, légzsák visszajelző led folyamatos jelzése-1000Ft ("feketén")
Fenntartási költség | (7) | Évjárat | 2000 |
Teljesítmény | (8) | Km vásárláskor | 20000 |