Autók » Volkswagen » Golf (1997-2007)

Golf 1,9 PDTDI 131LE

Sportautó kis fogyasztással hétköznapokra

Röviden a világ legjobb autója! Elötte DTI Astrám volt, hát fényévekre van az Opel a VW-től. Az autó alapban 131LE de kapott egy Upsolute chipet (Upsolute.com). Így lett 163LE és 400Nm!!! Kézi 6 sebességes váltóval és chippel 235km/h-t már mentem vele, de még nem volt vége. Nyálkás időben még 4.-ben is villog a kipörgésgátló. Fogyasztása 4,5 és 10 liter közöt van. 100-nál 4,6l-t 200-nál 10 litert kér.
Nagyon csöndes, sportcsomagos így az ülések oldaltartása és kialakítása szenzációs ellentétben az Astrák sámlijával. Műszerfal az egyik legszebb a piacon. Cca 1millióval kerül többe, mint egy DTI de megérte.
Ami biztos gyorsultam le E Mercit, új Mondeot, még X5 is.
Most jön a 90e-s szervíz az bele fog kerülni egy 70e-be úgy, hogy autóboltos kapcsolat van és saját magunk szereljük.
Mindent összevetve az ár-érték arányt figyelembe véve, a piac egyik legjobb vétele. Egy kisfogyasztású sportautó.

- Üzemanyag szint mérő

Saját szervízelés

Fenntartási költség (10) Évjárat 2003
Megbízhatóság (9) Vezetett km 20000
Előző autója? Astra 2.0 DTI Caravan Következő autója? V vagy VI Golf Variant PDTDI
Verdikt (8.8/10)

Volkswagen Golf 1997 (2004 - 2007)